Az argentinoknál mindenki hős

2014. July 2. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Angel di Maria
Az argentin válogatott keményen megszenvedett a svájciak elleni világbajnoki nyolcaddöntőben, de Angel di Maria hosszabbításban szerzett góljával végül bejutott a legjobb nyolc közé.

 

A svájciak roppant szervezetten játszottak a meccsen, Argentína hiába birtokolta jóval többet a labdát, ezúttal Lionel Messi sem tudott gólt szerezni. A gólnélküli rendes játékidőt követően a hosszabbításban is sokáig döntetlenre álltak a csapatok, de a 118. percben Messi átadását követően Di Maria kilőtte a jobb alsó sarkot. A svájciak a hátralévő rövid időben még lőttek egy kapufát, de végül nem tudtak egyenlíteni, így Argentína bejutott a legjobb nyolc közé.

Di Maria, a dél-amerikaiak legtöbbet próbálkozó játékosa a meccs után kijelentette: ezt a meccset nem ő nyerte meg együttesének, a keret összes játékosa ugyanolyan szerepet játszott a sikerben.

“A keret 23 játékosa és a szakmai stáb ugyanolyan hős. Mindent kiadtunk magunkból, a szívünket és a lelkünket is a pályán hagytuk, egy percig sem adtuk fel a győzelmi reményeinket. Rengeteg helyzetünk volt, ezért megérdemelten nyertünk, most már arra kell koncentrálnunk, hogy a negyeddöntőre minél jobban regenerálódjunk” – mondta Di Maria, aki elismerte, hogy a svájciak jobbak voltak az első félidőben, de a szünet után saját csapata kerekedett felül.

Arra, hogy Argentína megnyeri a világbajnokságot, 5.00 az odds, a brazilok végső diadalára 3.60, a németek aranyérmére 5.50, a hollandok sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply