Koeman a szezon végén távozik Rotterdamból

2014. February 1. Saturday in Egyéb, Hírek

Ronald Koeman bejelentette, hogy a nyáron távozik a Feyenoord szakmai stábjának az éléről, a holland klubnak a szezon végéig bőven lesz ideje megtalálni az új vezetőedzőt.

Generic

A holland szakember nem kívánja meghosszabbítani szerződését a rotterdamiakkal, és a nyáron távozik a klubból. Koeman 2011 óta irányította a Feyenoord szakmai munkáját, a konttraktusa a nyáron jár le. Az egyesület ugyan szerette volna, ha a vezetőedző még marad, de a szakember a váltás mellet döntött, szezon közbeni elhatározását pedig a klub érdekében hozta meg, a Feyenoordnak így bőven lesz ideje megtalálni az utódát.

“Nagyon szorosan dolgoztunk együtt, minden napot élveztem itt az első pillanattól. A döntésemet csak érzelmi alapon hoztam meg” – mondta Koeman. “A klubnak így lesz ideje cselekedni, addig pedig mindent megteszek, hogy elérjem ezzel a csapattal ennek a remek klubnak a céljait.”

A rotterdami egyesület vezetői egyéves szerződéshosszabbítást ajánlottak Koemannak.

“Szerettük volna, ha még egy évig velünk marad, de egyértelművé vált, hogy erre nem lesz esély. Most pedig van időnk megtalálni a következő vezetőedzőt” – mondta Marco van Geel, a Feyenoord technikai igazgatója.

A negyedik helyezett Feyenoord a holland élvonal 21. fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a második Vitesse-szel. A listavezető Ajax vasárnap az Utrecht vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 1.11, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 1.40 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját az Ajax 3-0-ra nyerte hazai környezetben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply