Kikapott a Diósgyőr Felcsúton

2014. November 30. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Diósgyőr együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Felcsút, 1661 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Gohér (45.)
sárga lap: Szélesi (15.), Szakály D. (89.), illetve Bacsa (95.)

  • Puskás Akadémia: Danilovic – Margitics, Kelic, Vaszicsku, Tar, Gohér – Szélesi, Polonkai, Szakály D. (Sallai R. 90.) – Lencse (Harsányi 88.), Tischler (Lorentz 94.)
  • Diósgyőr: Antal – Okuka, Szalai V., Kádár, Husic – Marjanovic, Egerszegi (Barczi 80.), Elek, Gosztonyi (Bognár 73.) – Takács T. (Bacsa 73.), Griffiths

A vendégszektort zsúfolásig megtöltő diósgyőri drukkerek elégedetten vehették tudomásul, hogy csapatuk már a találkozó első percétől kezdeményezőbben lép fel, sokkal többet birtokolja a labdát és helyzeteket alakít ki. A nagy mezőnyfölény azonban nem eredményezett gólt, ahhoz a Puskás Akadémia sokkal közelebb állt, ugyanis a 10. percben Lencse László a gólvonaltól fél méterre – senkitől sem zavarva – rúgott lyukat. A folytatásban is nagyon agresszíven játszott a Diósgyőr, Griffiths révén kapufáig is eljutott, majd nem sokkal később Lencse újabb ziccert hibázott.

Hogy a felek nem gól nélküli döntetlennel vonultak a szünetre, arról az egykori diósgyőri játékos, Gohér Gergő gondoskodott, aki egy trükkös szabadrúgást követően lőtt a kapuba.

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott: a vendég együttes elkeseredetten küzdött az egyenlítésért, miközben a Puskás Akadémia veszélyes lehetőségeket alakított ki kontrái végén. A meccs vége felé a Diósgyőr edzője cserékkel próbálta frissíteni csapatát, de ők sem tudtak lendületet adni csapatuknak, amely így egygólos vereséget szenvedett Felcsúton.

bszt \ slr \ kvs

MTI 2014. november 29., szombat 20:11

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply