Kihagyja a bajnoki rajtot Ibrahimovic

2015. August 4. Tuesday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd klasszisa nem lehet ott a Lille elleni mérkőzésen, ő a Szuperkupa-meccsen térdszalag-húzódást szenvedett.

Bizonytalan továbbra is Zlatan Ibrahimovic párizsi jövője, az elmúlt szezon végétől állandóak a pletykák a távozásáról. Csapattársa, Edinson Cavani kérte, hogy gyakrabban szerepelhessen Ibrahimovic pozíciójában, emiatt pedig meggyengült a veterán támadó helyzete. Mindenki folyamatosan cáfolt és ködösített ebben az ügyben, mind a mai napig nem tudni, hogy meddig erősíti Ibrahimovic a párizsi csapatot, de szerződése jövő nyáron jár le.

A bajnoki rajtról lemarad a svéd, ugyanis a hétvégén megsérült és ezért néhány napot ki kell hagynia. Ibrahimovic az Olympique Lyon elleni Szuperkupa-meccsen térdszalag-sérülést szenvedett, és bár végigjátszotta a meccset, utána fájdalomra panaszkodott.

“Az orvosi vizsgálatok azt igazolták, hogy a jobb térdében meghúzódtak a szalagok, emiatt nem játszik a Lille elleni bajnokin” – írták a PSG hivatalos bejelentésében.

Laurent Blanc szerint az sem segítette Ibrahimovic helyzetét, hogy a montreali Szuperkupa után majdnem azonnal repülőre kellett szállnia, az út pedig több, mint tíz óráig tartott.

Az elmúlt szezonban a PSG 6-1-re verte hazai pályán a Lille-t, melynek otthonában 1-1-es döntetlen született.

A Lille pénteki sikerének a szorzója 4/1, a döntetlenre 5/2, a PSG győzelmére 8/11 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply