Rossz és jó hír a Juventus háza táján

2015. August 4. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Sami Khedira
Kidőlt két hónapra Sami Khedira a Juventusból, de Andrea Barzagli a korábbi híresztelésekkel ellentétben ott lehet az olasz Szuperkupa-mérkőzésen.

A Realtól igazolt Sami Khedira az első meccsén megsérült, a német világbajnok labdarúgó szombaton az Olympique Marseille ellen izomszakadást szenvedett. Előbb egy hónapos kihagyást jósoltak Khedirának, de hétfőre kiderült, hogy nem ússza meg ennyivel.

“Sami Khedirának úgy néz ki két hónapot kell kihagynia, az orvosi vizsgálatok másodfokú combizom-szakadást igazolnak a jobb lábában” – szól a klub hivatalos közleménye.

De jó hír, hogy Massimiliano Allegri nevezte a védelem egyik oszlopát, Andrea Barzaglit a Lazio elleni Szuperkupa-meccsre, bár a korábbi hírek még arról szóltak, hogy a védő nem lehet ott az első tétmeccsen. Barzagli nem lenne az egyetlen komoly hiányzója a torinói védelemnek, hiszen Giorgio Chiellini sem bevethető.

“Andrea tagja a keretnek, jó érzi magát, de semmit sem fogunk kockáztatni. Remek munkát végeztünk, két hét kemény munka van a lábunkban” – nyilatkozta a vezetőedző.

A Juventus most Sanghajban készül a Szuperkupa-meccsre, Allegri pedig örül, hogy már napokkal korábban elutazhattak a meccs helyszínére, ezzel is segítve az akklimatizálódást. A vezetőedző kiemelte, hogy a nagy páratartalom szokatlan a számukra, ugyanakkor megfelelő napszakban edzve nagy előnyt jelenthet a folytatásra.

A Juventus szombati sikerének a szorzója 11/10, a döntetlenre 23/10, a Lazio győzelmére 5/2 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply