Két vereség után újra nyert az MTK

2015. April 4. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Két vereséget követően szombaton ismét nyert az MTK Budapest a labdarúgó OTP Bank Ligában: Garami József együttese a 22. fordulóban a vendég Pápát verte 3-0-ra.

 

A kék-fehérek ezzel visszavették a második helyet a Ferencvárostól.

OTP Bank Liga, 22. forduló:

MTK Budapest-Lombard Pápa Termál FC 3-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 800 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Kanta (19., 11-esből), Torghelle (58.), Csiki (67.)
sárga lap: Baki (82.), Hrepka (88.), illetve Zulevs (18.), Waltner (38.), Sluka (46.), Popin (48.)

  • MTK Budapest: Hegedüs – Nagy T., Baki, Vukmir, Hajdú – Pölöskei, Kanta, Vass Á. (Thiam, 84.) – Horváth Zs. (Hrepka, 75.), Torghelle, Csiki (Tamayo, 82.)
  • Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Juhász (Vankó, 54.), Csizmadia, Bogunovics, Völgyi (Frizoni, 83.) – Zulevs, Stieber A., Sluka, Ahodikpe – Popin, Waltner (Randelovic, 63.)

A kezdetektől az MTK irányított, s bő negyedórát követően góllá is érett a fölénye, miután a Csiki buktatásáért megítélt büntetőt Kanta értékesítette. A folytatásban is a fővárosiak birtokolták többet a labdát, s többször is veszélyeztették Szűcs kapuját.

A szünet után megpróbált támadni a Pápa, de így több terület adódott az MTK előtt, amely ezt kíméletlenül kihasználta, s a félidő derekára el is döntötte a három pont sorsát. A hátralévő időben gyakorlatilag már csak az eredmény tartására törekedtek a hazaiak, sikerrel.

sgg \ slr \ sma \ kpl

MTI 2015. április 4., szombat 20:30

Related Articles

Leave a Reply