A Paks hátrányból fordítva nyert Diósgyőrben

2015. April 4. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A vendég Paks egygólos hátrányból fordítva győzte le a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 22. forduló:

Diósgyőri VTK-Paksi FC 1-2 (0-0)

Diósgyőr, 2673 néző, v: Iványi
gólszerző: Griffiths (69.), illetve Könyves (77., 85.)
sárga lap: Husic (23.), Németh M. (32.), illetve Gévay (22.)

  • DVTK: Antal – Okuka, Szalai V., Németh M., Husic – Marjanovic (Jenner, a szünetben), Koman, Grumic, Krstic (Barczi, a szünetben), Gosztonyi (Bacsa, 75.) – Griffiths
  • Paks: Csernyánszki – Vági, Gévay, Rodenbücher, Báló – Balázs Zs. (Kiss T., 83.), Kesztyűs (Hahn, 80.), Bertus, Tamási (Könyves, 71.), Bartha – Haraszti

Eseménytelen első félidőt láthatott a valamivel több mint 2500 szurkoló, aki kilátogatott a DVTK stadionjába. A játékrész legnagyobb helyzete nem a hazaiak, hanem a vendégek előtt adódott, de Balázs Zsolt nem tudott betalálni az üresen tátongó kapuba.

A folytatásban előbb Griffiths használta ki Rodenbücher hibáját, s értékesített egy helyzetet, majd az utolsó 20 percre pályára küldött Könyves villant nyolc perc alatt kétszer, kialakítva a végeredményt.

A hazai szurkolók nem lehettek elégedettek kedvenceik játékával, amely javarészt ötlettelen és eredménytelen volt. A Paks végig kreatívabban, gyorsabban, helyenként jó technikai megoldásokat bemutatva futballozott, s megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

skt \ sma \ kpl

MTI 2015. április 4., szombat 20:45

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply