Két öngól és háromgólos diósgyőri siker

2014. August 10. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőr hazai környezetben két öngólnak is köszönhetően 3-0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0)

Miskolc, 5500 néző, v: Németh Á.
gólszerzők: Jagodics (68., öngól), Németh M. (82.), Fehér Z. (91., öngól)
sárga lap: Okuka (24.), Bori (62.), Gosztonyi (69.), Marjanovic (90.), illetve Halmosi (24.), Jancsó (65.), Devecseri (78.), Katona M. (90.), Nagy O. (92.)

  • Diósgyőri VTK: Rados – Okuka, William Alves, Kádár, Husic – Bori (Marjanovic, 64.), Bognár (Németh M., 77.), Nikházi, Bacsa – Takács T. (Gosztonyi, 52.), Grumic
  • Szombathelyi Haladás: Rózsa – Jagodics (Gaál B., 75.), Dvorschák, Devecseri, Katona M. – Medgyes, Fehér Z., Nagy O., Szakály A. (Városi, 75.), Halmosi – Zamostny (Jancsó, 46.)

Az első félidő első felében inkább a hazaiak uralták a játékot, de a Haladás fokozatosan egyre kezdeményezőbbé vált, a szünet előtti percekben pedig már veszélyesebben futballozott, mint a DVTK, egyszer a kapufát is eltalálta.

Fordulás után újra a Diósgyőr vette át az irányítást, megpróbált mindent megtenni azért, hogy megszerezze a vezetést, ez a félidő derekán, szerencsés körülmények között egy öngóllal sikerült is. A szombathelyieknek futniuk kellett az eredmény után, de a hajrá kezdetén egy ellentámadásból a DVTK volt újfent eredményes, az utolsó pillanatokban pedig a Haladás – egy újabb öngóllal – gyakorlatilag saját magának adta meg a kegyelemdöfést.

skt \ sgj \ gtr

MTI 2014. augusztus 10., vasárnap 20:29

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply