Nasri visszavonult a válogatottságtól

2014. August 11. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Samir Nasri
A Manchester City labdarúgócsapatának 27 éves támadó középpályása, Samir Nasri bejelentette, hogy nem kíván többet pályára lépni a francia válogatottban.

 

A 41-szeres válogatott játékos azt nyilatkozta, amíg Didier Deschamps a szövetségi kapitány, addig nincs esélye a játékra, pályára lépese esetén pedig ő és családja állandó kritikának és támadásnak volt kitéve. A kétszeres angol bajnok játékos a franciák világbajnoki keretébe sem került be.

Nasri azt mondta, ha eljön az ideje, bővebben is kifejti, miért döntött a válogatottbeli végleges visszavonulás mellett.

“A 2012-es Európa-bajnokság óta gondolkodtam ezen a lépésen, most csak megerősítettem végleg azt, aminek terhét két éve cipeltem. Nézzünk szembe a tényekkel: amíg Deschamps a menedzser, addig nem hiszem, hogy lenne esélyem. A vébé előtt azt mondta, azért nem visz ki Brazíliába, mert nem voltam boldog a kispadon.”

Hozzátette, hogy őt a válogatottság már nem teszi boldoggá, családját folyamatos támadások érik, és a háta mögött a társak is kikezdték. “A sajtóból értesültem arról, hogy a játékostársaim sem elégedettek velem, és panaszkodnak rám. Miért akarnék egy olyan csapatban játszani, ahol a szemembe senki sem mond semmit? A legokosabb döntés az, ha a klubomra koncentrálok” – mondta.

Nasri tavaly 34 Premier League mérkőzésen hét góllal segítette a Manchester Cityt a bajnoki címhez. Az együttes a 2014-15-ös bajnokságot augusztus 17-én Newcastle-ben kezdi meg, a hazaiak győzelmére 5.25 az odds, a döntetlenre 4.20, míg a Manchester City idegenbeli sikerére 1.57 szorzóval lehet fogadni.

A játékos zsinórban két vébéről maradt le, a 2012-es lengyel-ukrán rendezésű Európa-bajnokságon ugyan ott volt, és játszott is csapat mind a négy meccsén, de a szövetség három mérkőzésről eltiltotta, mert verbálisan inzultált egy újságírót, aki kritizálni merte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply