Kérdéses Keane játéka

2016. June 2. Thursday in Hírek, UEFA EURO-2016

Robbie Keane
Robbie Keane bekerült az ír válogatott 23 fős EB keretébe, de előfordulhat, hogy lemarad a svédek elleni első mérkőzésről.

A Los Angeles Galaxy labdarúgója a kontinenstornára való felkészülés során sérült meg, egy edzésen vádlihúzódást szenvedett. Ennek ellenére a tapasztalt csatár bekerült Martin O’Neill 23 fős keretébe, amely a franciaországi eseményen az E csoportban fog küzdeni Belgium, Olaszország és Svédország ellen.

Keane még a múlt héten szenvedett sérülést, így lemaradt az Eb előtti utolsó két felkészülési meccsről, a Hollandia elleni 1-1-es döntetlenről, valamint a Fehéroroszország elleni 2-1-es vereségről. A támadó várhatóan kihagyja a svédek elleni első mérkőzést is az Eb-n, bár Martin O’Neill szövetségi kapitány szerint a játékos bizakodó.

“Keane reméli, hogy készen áll majd az első meccsen, de ha a svédek elleni meccset ki is kell hagynia, a második találkozóra már biztosan felépül. Most ezt gondoljuk, ám én nem vagyok orvos” – mondta O’Neill, miután megnevezte 23 fős keretének a tagjait.

A szakember azt is elárulta, hogy James McCarthy is külön edz a társaitól, ám a középpályás szereplése kapcsán kevesebb a kétely. Az Everton játékosa Keane-hez hasonlóan kihagyta a legutóbbi két felkészülési mérkőzést.

Írország első találkozóját június 13-án játssza Párizsban: az írek sikerére a szorzó 3.00, a döntetlenre 3.00, a svédek győzelmére 2.50. Arra, hogy az írek nyerik az Eb-t, 251.00 a szorzó.

Az ír válogatott pótselejtezőkre kényszerült, amely során Bosznia-Hercegovina ellen jutott tovább 3-1-es összesítéssel.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply