Juhásznál Ribéry, Messi, Ibrahimovic volt a sorrend

2014. January 14. Tuesday in Egyéb, Hírek

Juhász Rolandot nem lepte meg, hogy Cristiano Ronaldo nyerte el 2013-as teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabdát, noha nála nem szerepelt az első három között.

 

A Videoton védője a válogatott csapatkapitányaként szavazott, és Frank Ribéryt, a Bayern München francia szélsőjét jelölte első helyre, Lionel Messit, a Barcelona argentin támadóját a másodikra, Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain svéd csatárát pedig a harmadikra.

“Tulajdonképpen nem lepett meg, hogy Cristiano Ronaldo megnyerte az Aranylabdát – idézte kedden a csapatával Spanyolországban edzőtáborozó Juhászt klubja honlapja. – Nálam ugyan nem szerepelt az első háromban, de ne felejtsük, a szavazási időt meghosszabbították, és egy sorsdöntő vb-selejtező párharcot tulajdonképpen ő döntött el. Úgy gondolom, ez nagymértékben befolyásolta a szavazás végeredményét. Az én sorrendem a következőképpen nézett ki: 1. Ribéry, 2. Messi, 3. Ibrahimovic.”

Szövetségi kapitányi szavazat nem érkezett Magyarországról – az MLSZ tájékoztatása szerint.

sgr \ spi \ sag

MTI 2014. január 14., kedd 10:47

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply