Kemény meccsre számít az Atlético

2014. January 14. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Kemény mérkőzésre számít a Valencia elleni Király-kupa-nyolcaddöntő visszavágón Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Diego Pablo Simeone

Simeone szerint veszélyes ellenfél lesz a Valencia.

A két csapat az első mérkőzésen 1-1-es döntetlent ért el egymással úgy, hogy Raúl García a 72. percben a vendégeknek szerzett vezetést, de Hélder Postiga a 93. percben döntetlenre mentette a Valenciának a találkozót.

A madridiak abban bíznak, hogy a visszavágón a hazai pálya komoly előnyt jelent, hiszen a felek december 15-én már megmérkőztek egymással a Vicente Calderón-stadionban, akkor Raúl García találata mellett Diego Costa duplázott, így alakult ki a 3-0-s végeredmény.

A felek legutóbb 2008 januárjában vívtak kupapárharcot, akkor a Valencia hazai pályán 1-0-ra nyert, idegenben pedig 3-2-re kikapott, így továbbjutott.

“A Valencia veszélyes ellenfél, abszolút el tudok képzelni egy olyan mérkőzést, amelyen megpróbálnak úgy játszani Juan Antonio Pizzi fiai, ahogy az első összecsapás hajrájában, amikor sokkal jobbak voltak nálunk” – jegyezte meg Simeone. “Megpróbálunk alkalmazkodni a meccsszituációkhoz, láttuk, hogy ellenfelünk jó csapat, így még mindig ötven-ötven százalékosnak érzem a két fél esélyeit.”

Az argentin edző szerint annak ellenére, hogy csapata a Barcelonával komoly versenyben van a bajnoki címét, a Bajnokok Ligájában pedig a Milan ellen vív csatát februárban, szeretne minél tovább jutni a Király-kupában is.

“A Copa del Rey egy olyan sorozat, amely sok örömet ad nekünk. És mi tiszteletben tartjuk a kupa rangját. Lehet, hogy jól vagy gyengén játszunk, nyerünk vagy veszítünk, de hogy mindig a legjobb teljesítmény szándékával lépünk pályára, az biztos.”

A vendégeknél Jonas eltiltás, Víctor Ruiz pedig sérülés miatt nem játszhat, de kérdéses lehet a két középső védő, Jérémy Mathieu, illetve Ricardo Costa szereplése is, akik kisebb problémával küzdenek, de elutaztak a csapattal Madridba.

Az Atlético győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.00, míg a Valencia sikerére 8.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Leave a Reply