Joachim Löw komoly döntéshelyzetben

2014. June 26. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Joachim Low
A német sajtó kritikus volt a csapattal a Ghána elleni meccs után, különösképpen a középpályássorral, amely a vártnál rosszabbul szervezte a játékot, a bírálók főképp ezzel indokolják az elmaradt győzelmet.

 

Bastian Schweinsteiger az egyik, akit éles kritika ért, pedig mindössze a mérkőzés utolsó húsz percét töltötte a pályán. Bayern München középpályása nem tűnt túlságosan boldognak az összecsapás végén, még a sajtónak sem nyilatkozott a döntetlen után. A bajorok játékmestere alighanem tisztában volt helyzetével, nem akart felesleges magyarázkodásba kezdeni. Előfordulhat, hogy Joachim Löw kihagyja Schweinsteigert a német kezdőből az amerikai válogatott elleni meccsen.

Kérdés még, hogy Philipp Lahm a bal vagy a jobb oldalon játszik, továbbá, hogy a vb előtt nem sokkal – tavaly novemberi sérüléséből – felépült Samir Khedira bevetésre kerül-e a középpályán. A José Mourinho által a világ legjobb jobbszélsőjének tartott Lahmra Löw a középpályán számít, ezzel is az ellenfél megzavarása a cél.

Az Egyesült Államok német szövetségi kapitánya, Jürgen Klinsmann azonban sem Schweinsteigerrel, sem Lahmmal nem foglalkozik, ahogy azokkal a találgatásokkal sem, amelyek szerint megegyezés születhetne egy mindkét csapatnak kedvező döntetlenről közte és kollégája közt: “Semmilyen telefonhívás nem lesz. Joachim végzi a dolgát, ahogy én is. Mindent megteszek, hogy bejussunk a legjobb 16 közé. Nincs idő baráti hívásokra, most a munkáé a terep.”

Az USA csütörtöki győzelémre 9.50 az odds, a döntetlenre 3.30, míg az német sikerre 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply