Javulna játékban a Ferencváros

2016. February 26. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Roland Lamah
A magyar NB I. éllovasa, a Ferencváros szombaton fővárosi rangadót játszik az idén még pont nélküli Budapest Honvéd otthonában.

A Ferencváros két győzelemmel kezdte az OTP Bank Liga tavaszi szezonját, de a begyűjtött hat pont ellenére a szurkolóknak lehetett némi hiányérzetük. Sem Békéscsabán, sem a Puskás Akadémia ellen nem sikerült az őszihez hasonló meggyőző játékkal előrukkolnia az együttesnek, a sereghajtó ellen egy korai találat, a múlt szombati hazai meccsen a csereként beállt Böde Dániel (gól+gólpassz) kellett a sikerhez.

A szakmai stáb is érzi, hogy javulni kell a Honvéd elleni rangadón, Máté Csaba másodedző reméli, ezúttal már a mutatott játékkal is sikerül a szurkolók kedvében járni.

“Szeretnénk visszatérni az őszi formánkhoz, az eddigi két tavaszi bajnokihoz képest szebb játékot szeretnénk viszontlátni a pályán. A Honvéd ellen nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a kispestiek mindig, ellenünk pedig különösen szervezetten játszanak. Meg kell oldanunk a feladatot, szeretnénk győztesen távozni Kispestről” – fogalmazott Máté.

A házigazda Honvéd gyatra idénykezdetet produkált, előbb hazai pályán kikapott a Haladástól, majd Diósgyőrben szenvedett vereséget, úgy, hogy egyik meccsen sem játszott jól. A két vereséggel visszacsúszott a tabellán az együttes, és már csak öt ponttal van a kiesőzónában tartózkodó Puskás Akadémia előtt a gárda, vagyis néhány forduló alatt akár veszélyes övezetben is találhatja magát.

A Honvéd győzelmére a szorzó 10.00, a döntetlenre 3.75, a Fradi diadalára 1.44.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply