A Derby nem tett le a feljutásról

2016. February 26. Friday in Angol Championship, Hírek

Generic
Az angol másodosztályú Derby County gyengén kezdte az évet, de az edzőváltás jót tett a csapatnak, amely továbbra is a Premiershipbe jutást tartja szem előtt.

A Derby remekül fejezte be az elmúlt évet, de nagyon rosszul kezdte az újat, zsinórban hét bajnokin maradt nyeretlen, így visszacsúszott a tabella éléről a rájátszást érő pozíciókba. A klubvezetés azonnal lépett, és menesztette Paul Clement vezetőedzőt, majd az idény végéig az akadémia igazgatóját, Darren Wassallt nevezte ki a helyére.

Ezután visszatért a gárda a korábbi ösvényre, legutóbbi két bajnokiját már megnyerte, így jelenleg az ötödik helyen áll, hat ponttal lemaradva az éllovas Hull Citytől. Bár a klub vezetői többször is kijelentették, hogy nincs kitűzve a feljutás célként a csapat elé, Richard Keogh csapatkapitány szerint minden játékos azért küzd, hogy a Premiershipbe kerüljön az idény végén a gárda.

“A jelenlegi kerettel igenis képesek vagyunk elérni a feljutást. Kérdezzék csak meg bármelyik játékost az öltözőben, mindenki azt fogja válaszolni, hogy a feljutásért küzd. A vezetők szeretnék levenni a terhet a vállakról, de úgy gondolom, jó esélyünk van az élvonal elérésére, és ezt a legutóbbi két győzelmünkkel is bizonyítottuk” – jelentette ki Keogh, aki Wassall kinevezése után kapta vissza a csapatkapitányi szalagot.

A Derby szombaton a 15. helyezett, előző három bajnokiját egyaránt elveszítő, és immár hét meccs óta nyeretlen Wolverhampton otthonába látogat. A hazai győzelemre a szorzó 3.60, a döntetelnre 3.40, a Derby diadalára 2.20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply