Javítani kell a helyzetkihasználáson

2013. November 22. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Norbert Farkas

Szeretné megszerezni negyedik győzelmét a labdarúgó NB I-ben a Puskás Akadémia együttese, amely a 15. forduló pénteki nyitányán a Kecskemétet fogadja Székesfehérváron.

 

A felcsútiak eddig tizennégy mérkőzésen mindössze tizenkettő pontot szereztek, a nyolc vereség mellett pontot csentek a Pápától, a Győrtől és az MTK-tól, míg a Pécs (2-1), a Ferencváros (3-1) és a Kaposvár együttesét (1-0) legyőzték.

Az egyetlen komoly hiányzó Lubos Hajdúch kapus lesz, aki a Debrecen ellen piros lapott kapott, és ugyan a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kétmérkőzéses eltiltással sújtotta, végül enyhítette a büntetést, így a szlovák kapusnak csak a Kecskemét ellenit kell kihagynia, és egy hét múlva a Pápa ellen ismét védhet. Őt várhatóan Somodi Bence pótolja majd.

Júliusi sérülése és augusztusi műtétje után ismét pályára lépett – igaz még csak a Ligakupában – Szakály Dénes, aki lábközépcsont-törésből gyógyult meg.

“Csapatunk folyamatosan fejlődik, úgy érzem, már az ellenfelek is számolnak velünk” – nyilatkozta Benczés Miklós vezetőedző, aki elmondta, papíron az utolsó őszi fordulóban szeretnének győzni. “A Kecskeméttel idén egyszer már találkoztunk, az október 22-i Magyar Kupa-mérkőzésen 0-0-s döntetlen után tizenegyesekkel kaptunk ki. Akkor nagyon sok helyzet kimaradt, ezen most feltétlenül javítanunk kell. Ellenfelünk hasonló hozzánk: a bajnokságban rapszodikusan szerepel, hiszen az alsóházi csapatok ellen bukdácsol, a jobb csapatokkal szemben viszont tudott eredményes is lenni.”

A Kecskemét eddig négy győzelmet aratott, a Honvédot és a Paksot 3-1-re, a Kaposvárt 2-1-re, míg a Győrt 1-0-ra verte, míg a Diósgyőr, a Haladás, az MTK és az Újpest ellen döntetlent ért el.

A csapatban egyetlen hiányzó lesz, a benini csatára, Sidoine Oussou sérülés miatt nem léphet pályára.

A Puskás Akadémia győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a vendég kecskemétiek sikerére 3.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply