Javi Garcia a Zenitben folytatja

2014. August 14. Thursday in Egyéb, Hírek

A spanyol válogatott labdarúgó ötéves szerződést írt alá az orosz egyesülettel, és reményei szerint több játéklehetőséghez jut, mint jutott Manchesterben.
Javier Garcia

Garcia Oroszországban folytatja pályafutását.

Javi Garcia nagy reményekkel írt alá a Manchester Cityhez két évvel ezelőtt, a játékost leigazoló Roberto Mancini azonban nem találta meg a helyét. Az olasz szakember első évében alig adott játéklehetőséget a spanyolnak, a 20 millió euróért igazolt középpályás ugyan remekül mutatkozott be, rögtön első meccsén gólt is szerzett, ám mindössze 17-szer volt kezdő, és helyzete a manchesteri edzőváltás után sem javult.

Az elmúlt szezonban már Manuel Pellegrini vezette a City szakmai munkáját, de a bajnoki címet szerző alakulatban a chilei sem találta meg Javi Garcia pozícióját. A spanyol az elmúlt szezonban már csak 14-szer lépett pályára, és szinte biztos volt, hogy a nyáron távozik.

Az elégedetlen középpályásra a Zenit Szentpétervár csapott le, az orosz gárda gyorsan meg is egyezett a Manchester Cityvel és a játékossal is. Az angol klub 15 millió euróért mond le a spanyol válogatott labdarúgó játékjogáról, Javi Garcia pedig már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton és aláírta ötéves szerződését a szentpéterváriakkal.

A hírt a Zenit hivatalos Twitter-oldalán meg is erősítette. A Zenit három forduló után a szintén százszázalékos CSZKA Moszkvával holtversenyben kilenc ponttal vezeti az orosz pontvadászatot .

A Zenit szombaton a kilencedik Ufát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.16, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 15.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply