Ismét Mihajlovics lehet a szerb kapitány

2014. January 22. Wednesday in Egyéb, Hírek

Nem várt fordulat állhat be a szerb labdarúgó-válogatottnál, a helyi sajtó ugyanis biztos abban, hogy a leköszönő szövetségi kapitány, Szinisa Mihajlovics folytatja a munkát a nemzeti csapat élén.

 

Sinisa Mihajlovic

Mihajlovics visszaülhet a szerb kispadra.

A hírt még a Gazzetta dello Sport is megszellőztette, nem véletlenül, hiszen a szerb szakember jelenleg a Sampdoriát is irányítja.

Mihajlovics szerződése – miután nem sikerült kivívni a brazíliai világbajnokságon való részvételt – decemberben járt le a válogatottnál, és bár a szövetség elégedett volt vele amiatt, hogy sikerült néhány fiatalt beépíteni a csapatba, nem vállalta a folytatást.

A hírek szerint éppen azért, mert fő támogatójának, a szövetség elnökének, Tomiszlav Karadzsicsnak megingott a pozíciója, így inkább az olasz ajánlatot fogadta el. Karadzsics azonban mégis maradt, egyetlen ellenjelöltje, Dejan Sztankovics visszalépett, így megnyílt az út ismét Mihajlovics előtt.

“Egyelőre kivárunk, február végéig biztosan nem döntünk semmiben. Március 5-én Dublinban játszunk barátságos mérkőzést Írország ellen, de csak azt követően döntünk a kapitány személyéről” – nyilatkozta. Hogy nem légből kapott információ Mihajlovics visszatérése, arról Ratko Borovnica, a Szerb Labdarúgó Szövetség alelnöke gondoskodott, aki megerősítette a hírt, a Sportski zurnal pedig úgy tudja, hogy az egykori középpályás májusban veheti át ismét a válogatott irányítását.

Hogy miért májusban? Nos, az olasz bajnokság akkor ér véget, és elképzelhető, hogy Mihajlovicsot sikerül visszacsábítani Genovából. A szakember decemberben fogadta el a Samp ajánlatát, irányításával három győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérleg. Az együttes húsz forduló után a 13. helyen áll, mindössze négy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Sassuolót. Vasárnap a Bologna látogat Genovába, a hazaiak győzelmére az odds, a döntetlenre , míg a vendégek sikerére szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply