Vidal: Én vagyok a világ legjobbja a posztomon

2014. January 22. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője a játékvezetőt okolja a kupakiesésért, Arturo Vidal, a csapat középpályás pedig úgy véli, hogy a posztján ő a világ legjobb játékosa.
Arturo Vidal

Vidal önbizalmával nincs gond.

Az AS Roma az első 2014-es olasz bajnoki fordulóban 3-0-ra kikapott a Juventustól, így a címvédő együttes jelentősen meglépett a Serie A-ban. A fővárosiaknak lehetőségük volt a visszavágásra az Olasz Kupában, ugyanis a negyeddöntőben egymást kapta a két csapat. A Romának sikerült is revansot vennie a csúnya vereségért, a hazaiak az egész mérkőzésen többet tettek a győzelemért, mint a tartalékosan felálló bajnoki éllovas, a jeget azonban csak a 79. percben sikerült megtörni: egy szép támadás végén Gervinho szerezte a mindent eldöntő találatot, így a Roma bejutott az elődöntőbe.

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője a játékvezetőt okolja a vereségért. “Legalább egy méterrel bent volt a labda, mindenki megnézheti a lassítást, a kapufához viszonyítva egyértelműen nem ment ki a labda” – mondta Conte, utalva arra, hogy Federico Peluso szabályos gólt szerzett, de a partjelző szerint Mauricio Isla beadása az alapvonalon kívülről kanyarodott vissza, ezért a játékvezető érvénytelenítette a gólt.

“A római játékosok is azt hitték, hogy gól született, egyikük sem jelezte, hogy kint lett volna a labda. De volt még egy rossz ítélete a bírónak, amikor Mehdi Benatia szabálytalankodott a kapura törő Sebastian Giovincóval szemben, ki kellett volna állítani őt, de megúszta” – tette hozzá Conte.

Arturo Vidalt, a Juventus focistáját arról is kérdezték az újságírók, hogy mi a véleménye arról, hogy a jó szezonja ellenére nem került be az év csapatába a FIFA-nál. “Én vagyok a világ legjobbja a posztomon. Sokan vannak, akik megpróbálnak olyan szinten teljesíteni mint én és utánozni próbálják a játékomat. De ebben a szerepkörben én vagyok a legjobb. Senki nem fektet akkora hangsúlyt a védekezésre, mint én, ráadásul sok gólt lövök” – mondta a középső középpályás, aki ebben az idényben 28 mérkőzésen 15 gólt szerzett.

A Juventus szombaton a Serie A-ban ismét Rómába, de ezúttal a Lazióhoz látogat, a hazaiak győzelmére 4.75 a szorzó, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére pedig 1.72 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply