Idén még nem szerzett gólt a Haladás

2014. March 9. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Utoljára 2011. május 22-én fordult elő, hogy a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata nyerni tudott Debrecenben (1-2), azóta kétszer látogatott a Hajdúságba az együttes, és mindkétszer 2-0-s vereséget szenvedett.
Artner Tamás

Artner Tamás már a döntetlennek is örülne Debrecenben.

Ez talán kicsit megnyugtathatja a listavezetőt, amely az eddigi kilenc hazai mérkőzésén nem kapott még ki a bajnokság során, pontot is csak két rivális, a Paks és a Pápa szerzett az Oláh Gábor utcai stadionban, mindkétszer 2-2-t játszva.

“Szoros mérkőzésre számítok, de remélem, hogy itthon tartjuk a három pontot” – mondta Kondás Elemér, a debreceniek edzője. “A szombathelyiek csapatában sok a jó játékos, bárki ellen képesek nyerni akár otthon, akár idegenben.”

Az őszi meccsen a Haladás már bebizonyította, hogy nagy küzdő, hiszen a Rohonci úton egy három piros lappal tarkított mérkőzésen a 90. percben mentett pontot Németh Márió góljával (1-1). Idén azonban eddig éppen a gól az, ami hiányzik a szombathelyiek játékából, a Haladásnak ugyanis se az MTK elleni első idei fordulóban, se a Ferencváros elleni két Ligakupa-mérkőzésen nem sikerült az ellenfelek kapujába találni.

“Nem véletlenül áll a bajnokság élén a Debrecen, hiszen a legszebb futballt ő játssza itthon” – méltatta az ellenfelet Artner Tamás, a Haladás szakvezetője. “Válogatott védők mellett minőségi középpályások vannak, a csapat biztosan egész mérkőzésen dominálni akar, és támadni fog. Úgy érzem, nem vagyunk rossz formában, de a döntetlen már bravúr lenne.”

Artner helyzetét nehezíti, hogy négy emberére sem számíthat: Fehér Zoltán az eltiltását tölti, míg Mursits Roland, Kalász Milán és Devecseri Szilárd sérült. A hazaiaknál Selim Bouadla letöltötte az eltiltását, így visszatérhet a középpályára.

A Debrecen győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.00, míg a vendég Haladás győzelmére 5.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply