Hosszabbított a PSG kapusa

2014. September 11. Thursday in Egyéb, Hírek

Salvatore Sirigu
Salvatore Sirigu 2018-ig kötelezte el magát a Paris Saint-Germainhez, az olasz kapussal maradéktalanul elégedettek a francia fővárosban.

 

Az olasz kapus 2011-ben igazolt a Palermóból a francia fővárosba, ahol azonnal kezdőcsapat tagja lett. Az elmúlt két bajnoki címet megnyerő PSG-ből az elmúlt szezonban mindössze egyetlen meccsről hiányzott az olasz kapus, teljesítményével pedig Carlo Ancelotti után Laurent Blanc is maximálisan elégedett. Ennek eredményeként a katari tulajdonban lévő klub új szerződést ajánlott a 27 éves kapusnak, aki 2018-ig kötelezte el magát a párizsi csapathoz.

„Mindenképpen folytatni szerettem volna a megkezdett kalandot, amely nemcsak a sportkarrieremet, de az egész életemet tekintve is fontos. Tudom, hogy még csak az út elején járunk, még csak az első lépéseket teljesítettük. A java még előttünk áll, rengeteg trófeát fogunk még nyerni” – véli a szerződését meghosszabbító kapus.

A párizsiak elnöke, Nasser Al-Khelaifi szintén elégedett a 10-szeres olasz válogatott szerződéshosszabbításával.

“Büszkék vagyunk rá, hogy Salvatore nálunk marad, ő egy kiváló kapus és egy példamutató ember, az egyik szimbóluma a PSG-projektnek” – jelentette ki az elnök.

A párizsiak négy forduló után csak másodikok a tabellán a Bordeaux mögött, következő ellenfelük szombaton az ötödik helyezett Rennes lesz: a Rennes sikerének az oddsa 7.00, a döntetlenre 4.00, a PSG győzelmére 1.50 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a PSG 2-1-re legyőzte idegenben a Rennes-t, amely azonban tavasszal nagy meglepetésre 2-1-es sikerrel vágott vissza a Parc des Princes-ben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply