Hosszabbított Guzmiccsal a Wisla

2015. May 27. Wednesday in Egyéb, Hírek

A magyar válogatott védő, Guzmics Richard szerződését meghosszabbította a Wisla Kraków labdarúgócsapata, a lengyel együttes a hivatalos honlapján jelentette be, hogy élve opciós jogával 2017. június 30-ig megtartaná a Haladás egykori játékosát.

Generic

Guzmics tavaly szeptember elején igazolt Krakkóba, akkor egy plusz két évre szóló megállapodást kötött és úgy nyilatkozott, mivel nagyon sok jót hallott a lengyel bajnokságról, reméli, hogy mihamarabb alkalmazkodni tud a körülményekhez.

Guzmics 18 bajnoki és 1 kupamérkőzésen lépett pályára a 2014-15-ös idényben, gólt nem szerzett. A Wisla az alapszakaszt az ötödik helyen zárta, és a rájátszásban sem lépett előrébb, jelenleg a Lech Poznan, a Legia Warszawa, a Jagiellonia és a Lechia Gdansk is megelőzi, de szerencsével még akár az ötpontnyira lévő és Európa Liga-indulást jelentő harmadik helyen álló Jagiellonia is behozható lenne az utolsó három fordulóban.

A hét végén a Legia otthonában kellene először nyernie, a bajnoki aranyra hajtó hazaiak győzelmére 4/9 az odds, a döntetlenre 10/3, míg a Wisla vasárnapi, idegenbeli sikerére 6/1 szorzóval lehet fogadni. A közelmúlt eredményei azonban nem sok jóval kecsegtetik Guzmicsékat, a krakkóiak a legutóbbi tíz, egymás elleni mérkőzésből csupán egyet tudtak megnyerni (2013. október 6-án, Pawel Brozek góljával 1-0-ra), ráadásul tavaly begyűjtöttek egy 3-0-s és egy 5-0-s vereséget is.

A Wislánál a következő szezonban biztosan lesz változás is, az Onet.pl portál úgy tudja, hogy miután a klub még mindig nem tudott megfelelő ajánlattal előrukkolni az egyik legnagyobb csillagnak, Semir Stilicnek, a bosnyák válogatott csatár 33 bajnokin kilenc gólig jutott a szezonban. Februárban a lengyel és a török sajtó még azt írta, hogy a Videoton hívja a játékost, így nem lenne meglepetés, ha jövőre az NB I-ben szerepelne.

A Wisla a hírek szerint már beletörődött az elvesztésébe és a helyére a Nottingham Forest játékosát, Radoslaw Majewskit csábítaná haza.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply