A Honvéd otthon kapott ki a Nyíregyházától

2014. August 9. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Budapest Honvéd hazai pályán maradt alul 1-0-ra az újonc Nyíregyházával szemben a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Bp. Honvéd – Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-0)

Bozsik József Stadion, 1000 néző, v.: Farkas
gólszerző: Bajzát (63.)
sárga lap: Holender (87.), Marku (85.)
piros lap: Fodor (67.)

  • Bp. Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovics, Marku, Fejes J. – Nagy G. (Holender, 64.), Portilla, Vécsei (Hidi, 73.) – Job, Youla (Prosser, 85.), K. Traoré
  • Nyíregyháza: Balogh J. – Szokol, Rubus, Fodor, Jánvári (Törtei, a szünetben) – Rezes, Kosztics, Szécsi, Abdouraman, Koller K. (Póti, 71.) – Lázár B. (Bajzát, a szünetben)

A 3. fordulónak egy győzelemmel és egy vereséggel nekivágó Honvéd és a szombati fővárosi fellépésre egy ponttal érkezett élvonalbeli újonc mérkőzése sokáig a várt forgatókönyv szerint zajlott: jobbára a vendéglátók kísérleteztek helyzetek kialakításával, a nyírségiek pedig inkább a védekezésre rendezkedtek be. Igazán nagy lehetőség ugyanakkor alig akadt, s félóra elteltével leginkább az ivószünet hozott érdemi változást a meccs képében.

A második félidőben is egymás után sorjáztak a hazai akciók, ám rendre ki is maradtak a helyzetek. Majd jött a váratlan fordulat: egy ellentámadás végén a második félidőre beállt Bajzát Péter 7 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt. Újabb fejleményként alig pár perc múlva emberhátrányba került a Nyíregyháza, ám a váratlan sikert már 10 emberrel sem engedte ki a kezéből a vendégegyüttes.

sjk \ sag

MTI 2014. augusztus 9., szombat 18:29

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply