Honduras is kijelölte vb-keretét

2014. May 6. Tuesday in Egyéb, Hírek

Kijelölte a brazíliai világbajnokságra utazó keretét a hondurasi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Luis Fernando Suárez. A kolumbiai szakember összesen 13 légiósra számít a vébén.
Patrice Evra

A francia válogatott is a hondurasiak ellenfelei között lesz a vb-n.

Honduras az E csoportban szerepel a vébén, Svájccal, Franciaországgal és Ecuadorral együtt. A közép-amerikai gárda a torna előtt játszik még három edzőmeccset játszik, Luis Fernando Suárez csapata felkészülési találkozón Törökországgal, Izraellel és Angliával is összecsap, míg Brazíliában az a célja, hogy megszerezze első győzelmét a világbajnokságok történetében. Eddig háromszor jutott ki a vébére Honduras, egyszer sem sikerült egy meccset sem nyernie.

A hondurasi keret:

Noel Valladares (Olimpia), Donis Escober, Luis Lopez (mindkettő Real Espana) – kapusok
Brayan Beckeles (Olimpia), Arnold Peralta (Rangers), Emilio Izaguirre (Celtic Glasgow), Juan Carlos Garcia (Wigan Athletic), Maynor Figueroa (Hull City), Victor Bernardez (San Jose Earthquake), Osman Chavez (Quingdao Jonoon), Juan Pablo Montes (Motagua) – védők.
Luis Garrido (Olimpia), Roger Espinoza (Wigan Athletic), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke City), Oscar Boniek Garcia (Houston Dynamo), Andy Najar (Anderlecht), Mario Martinez (Real Espana), Marvin Chavez (Colorado Rapids) – középpályások.
Jerry Bengtson (New England Revolution), Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martinez (Real Sociedad) – csatárok

Korábban Bosznia-Hercegovina és Irán szövetségi kapitánya is kijelölte a keretét a vébére, noha a bosnyákok egyelőre egy 24 fős keretet neveztek meg, a vébére pedig 23-an utazhatnak.

Honduras június 21-én Ecuadorral kezd a vébén, a hondurasiak győzelmére 4.75 az odds, a döntetlenre 3.60, az ecuadoriak sikerére pedig 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply