Rodgers manchesteri aranyat vár

2014. May 6. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

A Liverpool drámai meccsen bukta el a Crystal Palace ellen a győzelmet, Brendan Rodgers ezek után lemondott a bajnoki cím megszerzésének az esélyéről.
Brendan Rodgers

Rodgers végleg lemondott a bajnoki címről.

A Liverpool alig több mint egy hete még az angol bajnokság legnagyobb esélyesének számított, ám legutóbbi két meccse hatalmas csalódást okozott. A Chelsea idegenben győzte le Rodgers együttesét, majd az utolsó előtti fordulóban a Crystal Palace ellen vesztett pontokat a gárda.

Pedig az 55. percben már 3-0-ra vezetett a Liverpool, azonban a hajrához közeledve nem tudott ellenállni a hazai rohamoknak, a Crystal Palace kevesebb, mint tíz perc alatt három gólt rámolt be Simon Mignolet kapujába, és ezzel gyakorlatilag szertefoszlatta a liverpooli álmokat.

Ugyan továbbra is a Liverpool áll a tabella élén, ám a második helyezett Manchester City egy ponttal van lemaradva, és egy meccsel kevesebbet is teljesített. A 3-3-as döntetlen után Rodgers lemondott a bajnoki cím megszerzéséről.

“Most már vége, a Manchester City lesz a bajnok. Most már csak két hazai meccsük van hátra, és bár nem lesz könnyű dolguk, nekünk ma nyerni kellett volna. Ám eddig a pillanatig a számunkra ez egy elképesztő szezon volt, 81 pontot gyűjteni 37 meccsen egészen csodálatos” – jelentette ki Rodgers.

A Liverpool jövő hétfőn a Newcastle-t látja vendégül a Premier League utolsó fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.20, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 13.00 a szorzó. A két csapat őszi meccse 2-2-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply