Hodgson lecseréli kezdőcsapatát

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Frank Lampard
A labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb meglepetését eddig Costa Rica válogatottja jelentette, hiszen a közép-amerikai együttes a legutóbbi vb-negyedik Uruguayt, illetve Olaszországot is legyőzte, azaz Anglia ellen egyetlen pontra lenne szüksége a biztos csoportelsőséghez.

 

Amennyiben viszont nyerne, Anglia legszörnyűbb világbajnoki szereplésének tevékeny részesévé válna, hiszen korábban sohasem fordult elő, hogy az európai csapat pont nélkül zárja a legrangosabb eseményt. Igaz, olyan is csak egyszer, a legutóbbi csoportból történő kiesés után 1958-ban, hogy győzelem nélkül maradt volna.

A szörnyű gyenge szereplés ellenére meglepő, hogy az angol szövetség marasztalja Roy Hodgson kapitányt, de a helyi sajtó szerint egy esetleges harmadik vereség több spekulációt is elindítana, hogy valóban a veterán tréner lenne-e a legmegfelelőbb ember erre a posztra.

A Costa Rica-i válogatott másodedzője, Paulo Wanchope (aki 1996 és 2004 között megfordult a Derby County, a West Ham United és a Manchester City együtteseiben is) állítja, eltökélt szándék, hogy megszerezzék az angolok skalpját is.

“A játékosok szeretnék lenyűgözni a világot azzal, hogy újabb három pontot szereznek egy olyan nagycsapat ellen, mint Anglia. Egy ilyen győzelem nagyon sokat jelentene” – jelentette ki. Azt nem tudni, hogy Jorge Luis Pinto szövetségi kapitány mennyire nyúl bele a kezdőcsapatba (a hírek szerint Joel Campbell és Bryan Ruiz kimarad majd), de az biztos, hogy Hodgson mindent felborít.

A BBC úgy tudja, hogy a legutóbbi mérkőzéshez képest csak ketten maradnak a kezdő 11-ből, a védő Gary Cahill és az egyetlen csatár, Daniel Sturridge. A kapuban Joe Hart helyett Ben Foster kezd, a védelemben Phil Jones, Chris Smalling és Luke Shaw, a középpályán James Milner, Frank Lampard, Ross Barkley, Jack Wilshere, valamint Adam Lallana jut majd szóhoz.

Az angolok sikerére 1.80 az odds, a döntetlenre 4.00, míg Costa Rica győzelmére 1.80 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply