Hatpontos mérkőzés Hamburgban

2014. March 2. Sunday in Hírek, Német 2. Bundesliga

John Verhoek

A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2) szereplő St. Pauli hétfő este az Union Berlint látja vendégül.
A két csapat között mindössze egy pont a különbség a vendégek javára.

 

Éppen ezért fontos összecsapás vár a csapatokra, várhatóan pedig ez jó mérkőzést is fog eredményezni. A St. Pauli 22 fordulót követően 35, míg hétfői ellenfele 36 pontot szorgoskodott össze. Jobb formában vannak a vendégek, a legutóbbi öt fordulóban 11 pontot szereztek, míg a hazaiak csak hetet.

A hamburgiak a Dynamo Dresden otthonában 2-1-es győzelmet arattak a múlt hétvégén, így három bajnokit követően ismét sikerült nyerniük. Florian Kringe azon az összecsapáson szezonbeli negyedik gólját szerezte, és a Borussia Dordmund korábbi játékosának tapasztalatára a St. Paulinak a fővárosiak ellen is szükségük lesz. Gólt még a hazaiak Fin Bartelstől várhatnak, a Werder Brementől kölcsönkapott csatár hat találattal vezeti a házi góllövőlistát.

Az öt forduló óta veretlen Union elsőszámú gólfelelőse a 33 éves Torsten Mattuschka, de Sören Brandy és Simon Terodde is okozhatnak kellemetlen perceket a vendéglátók kapuja előtt – igaz utóbbi kettőnek mostanában nem igazán megy a gólszerzés. A kilenc találatnál tartó Mattuschka azonban folyamatosan jó teljesítményt nyújt, nyolc asszisztja is van már.

Az előző kiírásban, Hamburgban 2-2-es döntetlent játszottak egymással a csapatok, míg a 2013/14-es szezon 6. fordulójában a Berlin 3-2-re legyőzte hazai pályán a St. Paulit. Roland Vrabec legénysége most revánsot vehet a vereségért, ráadásul meg is előzheti riválisát, és akár a harmadik, osztályozó helyről is várhatja a következő bajnoki kört.

A St. Pauli győzelmét 2.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Union Berlin sikerére pedig 3.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply