Hat vereség után ismét nyert a Haladás

2014. December 7. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A találkozó előtt sereghajtó Szombathelyi Haladás 3-1-re nyert a vendég Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján.

 

A házigazdák utóbbi hat bajnokijukon kikaptak úgy, hogy még gólt sem szereztek, a mostani győzelem előtt pedig legutóbb október 5-én, a Pápa ellen tudták begyűjteni a három pontot.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Szombathelyi Haladás-Kecskeméti TE 3-1 (2-0)

Szombathely, 700 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Iszlai (9., 11-esből), Varga R. (16., öngól), Devecseri (60.), illetve Novák (91.)
sárga lap: Devecseri (24.), Katona (74.), illetve Gyagya (21.), Bebeto (35.), Lovric (44.), Novák (73.), Balázs Zs. (78.), Eninful (83.)

  • Haladás: Rózsa – Fehér, Devecseri, Katona (Farkas, 78.) – Kopúnek, Iszlai, Nagy O. (Gyurján, 92.), Gaál, Németh M. – Radó, Rocchi (Dvorschák, 76.)
  • Kecskemét: Tujvel – Botka, Lovric, Varga R. (Novák, 67.), Gyagya, Laczkó – Eninful, Vukasovic (Gréczi, 59.), Kitl (Patvaros, 76.) – Balázs Zs., Bebeto

A két gyors szombathelyi gól megzavarta a vendégeket, akik a mély talajú pályán még 11-esből sem tudtak szépíteni – a 25. percben Vukasovic hagyott ki büntetőt. A félidő hajrájában aztán kissé beszorultak a hazaiak, de a védők rendre mentettek.

A szünet után mindkét csapat játékában sok volt a hiba, az elsősorban kontrákra játszó Haladás azonban egy szabadrúgást követően növelni tudta előnyét, s ezzel el is dőlt a mérkőzés. A Kecskemét erejéből már csak a szépítésre futotta.

A szombathelyiek 17. mérkőzésükön a harmadik győzelmüket aratták a szezonban, s a mostani három gól előtt eddig mindössze ötször voltak eredményesek.

slr \ sgg \ kvs

MTI 2014. december 6., szombat 20:01

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply