Haragszik a spanyol médiára Coentrao

2015. October 12. Monday in Egyéb, Hírek

Fabio Coentrao

Fabio Coentrao, a Ligue 1-ben szereplő Monaco labdarúgója úgy érzi, hogy a spanyol média mindig bűnbaknak állította be, ha a Realban gyengébben futballozott.

Coentrao papíron még mindig a Real Madrid védője, viszont az idei szezon a Monacónál tölti kölcsönben. A hercegségbélieknél kiválóan érzi magát, és valószínűleg azért is, mert a spanyol sajtó most már nem gyakorol rá nagy nyomást.

“Úgy gondolom, hogy nem bántak velem túl kedvesen, mert ha volt egy gyengébb találkozóm, akkor egyből én voltam a bűnbak” – nyilatkozta a portugál válogatott. “Amikor jól ment a játék, csak megemlítettek. Soha nem volt rá lehetőségem, hogy meggyőzzem őket. Még ma is kérdem sokszor magamtól, hogy miért én voltam beállítva, mint a média rút kiskacsája.”

A 27 éves játékos nagy reményekkel igazolt a Benficától a “királyiakhoz” 2011 nyarán. Alapembernek számított, de posztján a brazil válogatott Marcelóval kellett harcolnia. Egy időben sérülések is hátráltatták, de végül a brazil jött ki jobban kettejük csatájából. A nyáron a Monacóhoz került kölcsönbe, eddigi hat meccsén összesen 483 percet töltött a pályán, egy gólja van.

Október 16-án a Monacóra rangadó vár, hiszen az Olympique Lyont fogadja a 10. fordulóban. A hazaiak a tizedik, a vendégek a hatodik helyről várják a találkozót, de mivel a felek között csak két pont a különbség, akár helycsere is lehet közöttük. A táblázatot egyébként a címvédő Paris Saint-Germain vezeti (23 pont), a második Angers (18) és a harmadik Caen (18) előtt.

Az AS Monaco győzelmére a szorzó 2.25, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Olympique Lyon sikerére pedig 3.20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply