Nem tesz kárt a Dortmundban Klopp

2015. October 12. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jurgen Klopp

Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund igazgatója nem hiszi, hogy a Liverpool nemrég kinevezett vezetőedzője, Jürgen Klopp játékosokat csábítana új klubjához.

Klopp sikeres éveket töltött el a Dortmundnál, kezei alatt pedig olyan világsztárokat nevelt ki, mint Mats Hummels, Ilkay Gündogan vagy Marco Reus. Ők még mindig a Borussiát erősítik, de Watzke nem tudja elképzelni, hogy bármelyikük is a Liverpoolhoz igazolna Klopp hívására, ez azért is mert a német szakember nem fosztaná meg értékeitől a dortmundiakat.

“Jürgen soha nem tenne olyant, amivel kárt tenne a Borussia Dortmundban. Ebben teljesen biztos vagyok. A hátunk mögött biztos, hogy egyetlen játékosunkkal sem tárgyalna. Közel állunk egymáshoz, ilyen dolog nem történhet meg, nagyon sok időt töltöttünk el együtt” – nyilatkozta az üzletember a Bild am Sonntagnak, majd elmondta, hogy szerinte a Liverpool képes lehet bajnokságot is nyerni. Jürgen kinevezése a klubnak jót tesz. Ő képes lesz visszavezetni a csapatot a legjobbak közé. Biztos vagyok benne, hogy legalább olyan sikeres lesz, mint a Dortmundnál volt.”

Klopp két bajnoki címet is nyert a Borussiával, ennek pedig a Mersey-partiaknál is örülnének. A szakember elmondta, hogy bízik a mostani keretben, de a hírek szerint már a télen igazolhat új játékosokat.

A Liverpool nyolc forduló után 12 ponttal a 10. helyen áll a húszcsapatos bajnokságban. Október 17-én a Tottenham Hotspurhöz látogat, Klopp tehát idegenben mutatkozik majd be, mint a “vörösök” menedzsere.

A Tottenham Hotspur győzelmére 2.30 a szorzó, a döntetlenre 3.40, a vendég Liverpool sikerére pedig 3.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply