Hajnal klubot keres

2014. August 28. Thursday in Egyéb, Hírek

Hajnal Tamás
Hajnal Tamás szabadon igazolható labdarúgóvá vált, miután a német másodosztályú Ingolstadt felbontotta a szerződését.

 

Hajnal tavaly nagy reményekkel igazolt a német másodosztályba frissen feljutott Ingolstadthoz. A klub vezetői nemcsak a pályán szántak vezérszerepet neki, de felajánlották neki, hogy később, visszavonulása után a menedzsmentben is helyet kaphat, így hosszú távon segítheti majd az egyesületet.

A középpályás eleinte megkapta a lehetőséget a szakmai stábtól, de nem tudott vezéregyéniség lenni az együttesben, ezért az idény második felében már leginkább a cserepadon ült, összesen kilenc alkalommal léphetett pályára, ezeken a meccseken egy gólt szerzett. A csapat vezetőedzője nyáron kijelentette, hogy nem számol a veterán játékossal, Hajnal ezért kérte szerződése felbontását, amibe azonban az Ingolstadt nem igazán akart belemenni.

Végül némi huzavona után sikerült megállapodni a távozásban, Hajnal felbontotta szerződését, így szabadon kereshez új csapatot magának.

“Nagyon örülök, hogy sikerült megoldást találni, így új fejezetet nyithatok a karrieremben. Várom az új kihívásokat” – idézi Hajnalt az Ingolstadt honlapja.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hol folytatja a játékos, de a hírek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Magyarországra igazol. Korábban érdeklődött iránta a Ferencváros és a Győri ETO is, előbbi klubnál aligha számolnak vele, de nem kizárt, hogy Győrben ismét képbe kerülhet, az ETO idénykezdete ugyanis azt mutatta, hogy ráfér az erősítés a keretre.

Hajnal azóta nem került a válogatott keretbe, mióta Pintér Attila a szövetségi kapitány, minden bizonnyal a szeptember 7-i, északírek elleni Eb-selejtező keretében sem lesz benne. Ezen a meccsen a magyar válogatott győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.00, az északír diadalra 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply