Győzni megy a Loki Nyíregyházára

2014. March 12. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

A Debrecen saját nevelésű játékosa, Spitzmüller István jól tudja, hogy a Loki-szurkolók számára kiemelt jelentőséggel bír a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-mérkőzésen.
Mészáros Norbert

A rivális ellen idegenben is győzni szeretne a Loki.

A Debrecen az ősi rivális Nyíregyházával került össze a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolásakor. Az NB I-ben hat pont előnnyel listavezető Loki egyik saját nevelésű játékosa, Spitzmüller István ősdebreceniként jól tudja, hogy a mérkőzésnek nem csak a továbbjutás szempontjából van hatalmas jelentősége.

“A Nyíregyháza ellen a szurkolók mindig külön készülnek, és mi is felfokozott hangulatban várjuk a találkozót” –mondta a Loki honlapján Spitzmüller. “A Szpari erős kerettel áll majd ki ellenünk. Igaz, hogy számukra a bajnokság a legfontosabb, de most nyugodtabbak lehetnek, hiszen jól szerepelnek, nyolc ponttal vezetik a tabellát” – utalt a Loki-focista arra, hogy a másodosztályból szinte biztosan feljut majd a Nyíregyháza.

A debreceni futballista hozzátette, a nyíregyházának erős a kerete, több egykori NB I-es futballista szerepel náluk, ezért nem is kezelhetik alacsonyabb osztályú riválisként a Szparit.

A futballista parázs hangulatú, küzdelmes meccsre számít, de úgy véli, csapata szem előtt kell tartja azt is, hogy a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A szurkolók ugyanakkor elvárják egy ilyen derbi előtt, hogy a gárda győzelemmel térjen haza a riválistól, ezért nyerni utazik el a nyírségi városba a Loki.

A negyeddöntő első meccsét szerdán este Nyíregyházán rendezik, a hazaiak győzelmére 4.33 az odds, a döntetlenre 3.80, a Debrecen sikerére pedig 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply