Győzni akar a Loki

2013. December 3. Tuesday in Hírek, Magyar kupa

Ludánszki Bence, a Debrecen labdarúgócsapatának játékosa szerint nem fogják lebecsülni a kedd esti ellenfelet, a Dunaújvárost a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.
Kondas Elemer

A Debrecen nem becsüli le másodosztályú kupaellenfelét.

A Debrecen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén ugyan idegenben játszott a Dunaújváros ellen, de kisebb meglepetésre nem tudott előnyt szerezni a visszavágóra a másodosztályú csapat ellen. Az NB I-es bajnokságot vezető Loki kedden este az Oláh Gábor utcai stadionban fogadja a visszavágón a dunaújvárosiakat, és bár egy 0-0-ás döntetlen is elég lenne a hazaiaknak, győzelemmel szeretnének továbblépni.

“Az idegenbeli 1-1 jó eredmény, de nem becsülhetjük le az ellenfelet, amely az odavágón is bizonyította, hogy masszív, egységes gárda, és képes helyzeteket kialakítani bárki ellen. Nincs mese, itthon nyernünk kell, és ezzel továbbjutni” – nyilatkozta Ludánszki Bence, aki a múlt hétvégén vezető gólt szerzett a Kaposvár otthonában. A sereghajtó ugyan tudott még egyenlíteni, de Selim Bouadla találatával a Debrecen 2-1-re nyert, így behúzta a kötelezőt.

“Jó érzés volt gólt szerezni, de a legfontosabb, hogy a csapat nyerni tudott. Bár az első játszott az utolsó helyezettel, nem volt könnyű mérkőzés. Tudtuk, van még két kör hátra a téli szünetig, két olyan csapat ellen – Kaposvár és Mezőkövesd –, amely az életéért küzd, és nem adja olcsón a bőrét. Miután megszereztük a vezetést, több helyzetünk is akadt, akkor hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést, de a csapat erejét bizonyítja, hogy az egyenlítést követően tudtunk újítani és megnyertük az összecsapást” – mondta Ludánszki.

A keddi Magyar Kupa-mérkőzésen a hazai pályán játszó Debrecen győzelmére 1.25 az odds, a döntetlenre 5.00, a Dunaújváros sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply