by

Manchester United vs. Everton – 2013/12/04

2013. December 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom

Manchester United FC VS

Angol Premier Liga

2013/12/04 20:45 (CET),

Old Trafford

Everton FC
Liga pozíció: 8 Liga pozíció: 5
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az angol Premier League két nagyágyúja találkozik ezen a mérkőzésen, akik nem szorulnak bemutatásra, hogy ennek a meccsnek a végén mit fog mutatni az eredményjelző tábla, azt nagyon nehéz megjósolni.

A Manchester United edzője, David Moyes azt nyilatkozta, hogy a csapat minden meccsét meg kell nyerje ahhoz, hogy álmodhasson a bajnoki címről.

Roberto Martinez fejlődésben lévő csapata is hajt a bajnoki címre, olyan játékosokkal mint Lukaku ez nem is csoda.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.73 1 | 1.73 Unibet X | 3.80 X | 3.80 Sportingbet 2 | 5.05 2 | 5.05 Winmasters

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből a Vörös Ördögök 3-szor nyertek, a Kékek 1-szer, 1 mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

Az utolsó 10 meccséből a Manchester United 6-ot megnyert, 4-en pedig döntetlen született, az Everton ugyanennyi találkozóból 5-öt nyert meg, 3 döntetlen lett, 2-szer pedig kikapott.

A Manchester United az utóbbi 5 hazai mérkőzéséből 4-et megnyert, 1 pedig döntetlenre végződött. Az Everton mint vendég az utolsó 5 meccsén 2-szer tudott nyerni, 1-szer döntetlent harcolt ki, 2-szer pedig kikapott.

Wayne Rooney nagy formában játszik, az utolsó meccsén, a Tottenham ellen 2 gólt tudott rugni, valószínű ezen a találkozón is szeretne. Moyes legénysége ha nem nyer ezen a találkozón, akkor még jobban lemarad az Arsenaltól.

A Kékek is nyerni mennek az Old Trafford-ba, hiszen ők is csak 2 ponttal előzik meg a Vörös Ördögöket, ha nem harcolnak ki jó eredményt akkor ők is lemaradnak az élbolytól. Az Everton fiatal üdvöskéje, a 20 éves belga válogatott Romelu Lukaku is jó formában játszik, aki csapattársaival együtt bármire képes.

Hogy mi történik ezen a találkozón? Milyen eredmény születik? Azt nehéz megjósolni, de annyi bizonyos, hogy egy nagyon kemény és iramos találkozónak lehetünk szemtanúi.

Összegzés:

Ha figyelembe veszem a fentieket és még hozzáadom azt, hogy a Manchester United hazai pályán játszik, arra a következtetére jutok, hogy ezt a találkozót a Vörös Ördögök nyerik.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Manchester United Győzelem | 1.75 Manchester United Győzelem | 1.75 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/03, 9:50

Related Articles

Leave a Reply