Gólokat kell lőnie a Győrnek

2014. August 31. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Varga Roland
A Győri ETO FC most megkezdheti a felzárkózást, hiszen a tavalyi ezüstérmes együttes az újonc Dunaújvárost fogadja, amely az utolsó előtti helyen áll a labdarúgó NB I tabelláján.

 

A tizedik és a tizennegyedik helyezett találkozik egymással vasárnap este Győrben. A hazaiak meglehetősen rosszul kezdték a bajnokságot, hiszen eddig az öt meccsükből csupán egyet tudtak megnyerni, egy döntetlen mellett három vereségük van, míg a Dunaújváros két döntetlennel és három vereséggel áll. A győriek a legutóbbi két bajnokin ráadásul gólt sem tudtak lőni, így Horváth Ferenc vezetőedzőnek komoly problémát okozhat a csapat felkészítése a soron következő meccsre.

“Sajnos a görcsösség benne van a játékban, hiszen ha megnézzük a tavaszi és a mostani mérkőzéseinket, akkor tulajdonképpen a gól a legnagyobb különbség. Ugyanúgy dominálunk a mérkőzésen, ugyanúgy helyzeteket alakítunk ki, csak akkor be tudtuk rúgni azokat, most meg kihagyjuk” – mondta Horvát, aki szerint kényszerhelyzetben vannak, muszáj nyerniük, így a görcsösség némileg érthető is, ettől függetlenül bárki is az ellenfél, egyetlen céljuk lehet, hogy megnyerjék a találkozót.

A szakembernek annyival könnyebb dolga lesz, hogy letelt Varga Roland egymeccses eltiltása, valamint Leandro Martinez és Marek Strestík is visszatért a csapatba.

Horváth örül ennek, bár – ahogy ő fogalmazott – hiába, hogy minden játékos egy új lehetőség, eddig ez sem sokat segített, hiszen Pápán amikor beállt Trajkovic, az első labdaérintésére ziccerbe került, de nem tudta gólra váltani a helyzetet. Szerinte, ha apró, akár csúnya gólokat is elkezdene lassan lőni a csapat, akkor utána belelendülne, és gólzáporos meccseket játszana.

Arra, hogy a vasárnapi bajnokin a hazai pályán játszó Győr győz, 1.33 a szorzó, a döntetlenre 4.75, az újonc Dunaújváros sikerére pedig 10.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply