Fernando Torres a Milanban folytatja

2014. August 31. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Torres
A Chelsea támadója két évre kölcsönbe igazol a milánóiakhoz, szombaton esik át az orvosi teszteken, majd alá is írja szerződését a milánóiakkal.

 

A Milan ezen a nyáron sem tartozott a legnagyobb költekező klubok közé, a nyári átigazolási piacon eddig nem költött sokat a Silvio Berlusconi vezette egyesület. Az olasz együttes ennek ellenére tekintélyes névsort igazolt idén, a marokkói Adil Rami, a Real Madrid tavalyi első számú kapusa, Diego López, a kolumbiai balhátvéd, Pablo Armero és PSG-től ingyen megszerzett Jérémy Ménez és Alex is ismert név az európai porondon.

Azonban az átigazolási piac hajrájában is kénytelen volt igazolni, miután hétfőn Mario Balotelli elkötelezte magát a Liverpoolhoz. Az olasz válogatott támadó mindössze másfél évet töltött piros-feketében, első félévében még sok gól szerezve BL-induláshoz segítette csapatát, de az elmúlt szezonban már csak szenvedett.

A Liverpoolba igazoló játékos helyére a Milan több csatárt is kiszemelt, a hírek szerint Radamel Falcao és Roberto Soldado neve is felmerült, végül azonban sikerült megegyezni Fernando Torres kapcsán.

A spanyol támadó megszerzése sem volt egyszerű feladat, hiszen jelentősen le kellett adnia fizetési igényeiből, hogy a Milanhoz csatlakozhasson, és a Chelsea sem akarta elengedni mindenáron.

Végül kétéves kölcsönszerződésben egyeztek meg a felek, Torres pedig már el is utazott Olaszországba, ahol szombaton esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd alá is írja szerződését új csapatához.

A Milan vasárnap a Laziót látja vendégül a Serie A nyitófordulójában: a hazai győzelem oddsa 2.05, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply