Van Gaal a kihagyott helyzetek miatt bosszús

2014. August 31. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis Van Gaal
Ismét csak ikszelt a Manchester United, ezúttal a Burnley ellen, a holland menedzser szerint a helyzetek alapján győzni kellett volna csapatának.

 

Továbbra is várat magára a Manchester United első idei győzelme, a gárda harmadik bajnokiján sem tudott nyerni. A lányegesen jobb erőkből álló manchesteriek ezúttal a Burnley otthonában játszottak döntetlent, így három meccs után mindössze két pontja van.

A meccsen kezdő volt a hét elején leigazolt Angel di Maria, akit azonban a 70. percben lecserélt Louis van Gaal. A holland szakember az újabb csalódást keltő eredmény után nem is titkolta, hogy roppant elégedetlen.

“A második félidőben már jobban játszottunk, és több helyzetünk is volt. De a győzelemhez be is kell találni, és ez ma nekünk nem sikerült. Ez egy csalódást keltő eredmény” – jelentette ki Van Gaal, aki szerint csapata rossz szellemben lépett pályára. “Nem szabadott volna belemenni egy ilyen küzdelembe, pláne, hogy az ellenfél harci szelleme láthatóan nagyon magas. Ráadásul az első játékrészben a csapat nem volt túl magabiztos, de ez az eddigi eredmények fényében természetes”

Három forduló után a Manchester United két ponttal a 15. helyen áll.

Van Gaal együttese következő bajnokiját szeptember 14-én játssza a Queens Park Rangers ellen: a Manchester United sikerének az oddsa 1.28, a döntetlenre 5.50, a QPR győzelmére 9.50 a szorzó.

Legutóbb a Premier League 2012/2013-as idényében játszott egymással a két együttes, akkor mindkét bajnokit a manchesteriek nyerték két góllal.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply