Agger nyolc év után tér vissza a Bröndbybe

2014. August 31. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Agger
A dán védő több, mint 200 meccset játszott a Liverpoolban, nyolc és fél év után tér vissza nevelőegyesületéhez.

 

A tehetséges dán védő 2004-ben lett profi játékos a Bröndbyben, ám már három év után felfedezte magának a Liverpool. A tehetséges játékos azonban nem lett azonnal kezdő, a Pool menedzserei főleg csereemberként számítottak az időközben a dán válogatott egyik alapemberévé váló Aggerre.

Ennek ellenére a dán labdarúgó nem volt elégedetlen a sorsának alakulásával, és többször is hosszabbított az angol egyesülettel. Nyolc év elteltével a hátvéd úgy döntött, hogy elég volt a légióskodásból, és visszatér hazájába. Agger nyolc év után lesz ismét a Bröndby védelmének a tagja.

“Elképesztő nehéz elhagyni ezt a klubot, mert a liverpooli évek nagyon fontos részét képezik az életemnek. Soha eszembe nem jutott, hogy a Liverpoolt lecseréljem egy másik angol klubra, pedig rengeteg ajánlatom volt az elmúlt években. De most eljött az idő” – indokolta meg döntését Agger.

A hírek szerint a 29 éves dán védő kétéves szerződést köt nevelőegyesületével, az átigazolás anyagi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

A Liverpool menedzsere minden jót kívánt a játékosnak, Brendan Rodgers szerint a csapat az egyik legmegbízhatóbb tagját veszti el Agger távozásával.

A Liverpool vasárnap a Tottenham otthonában lép pályára az angol bajnokság harmadik fordulójában: a londoniak győzelmének az oddsa 2.70, a döntetlenre 3.50, a liverpooliak sikerére 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply