Genovában javítana a BL-ből kiesett Napoli

2014. August 31. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Gonzalo Higuain
Az olasz Serie A 1. fordulójában a Napoli a Genoa vendége lesz vasárnap este. A nápolyiak számára nagyon fontos lesz ez a mérkőzés a Bajnokok Ligája-búcsú miatt.

 

Hiába szerzett vezetést a Napoli az Athletic Bilbao otthonában, a baszk együttes háromszor is válaszolt, így Rafa Benitez legénysége 4-2-es összesítéssel kiesett a legrangosabb európai kupasorozatból, így csak az Európa Liga csoportkörében lesz érdekelt az ősszel. A búcsú igencsak megviselte a csapatot, így a spanyol szakember szerint most az a legfontosabb, hogy ne essenek szét, a kiesés ne menjen a bajnokság kárára.

“Muszáj, hogy ne hulljunk darabokra, sokkal jobban össze kell tartanunk, mint eddig bármikor is” – mondta a szakember. “A városnak és a szurkolóknak is teljes mellszélességükben mellénk kell állniuk, ahogy eddig is tették. Egy nagyon fontos szezon előtt állunk, hiszen megvannak a céljaink, melyeket szeretnénk elérni. Szeretnénk ebből a hibánkból tanulni, hogy más sorozatban profitálhassunk belőle.”

A Napoli titkon a bajnoki címért szeretne versenyezni, ehhez azonban tartania kell a lépést a Juventus, Roma kettőssel, ráadásul a szakemberek szerint idén még az Inter és a Fiorentina is ott lehet a végelszámolásnál.

“Már itt is van a lehetőség arra, hogy bizonyítsuk, jó csapat vagyunk, hiszen a hétvégén a Genoa ellen játszunk bajnoki mérkőzést” – tette hozzá Benitez, aki szerint nagy hiba lenne, ha magukba roskadnának, hiszen a Serie A mellett ott van az Olasz Kupa és az Európa Liga, utóbbi nyertese pedig biztos BL-induló lesz a következő kiírásban.

A Genoa győzelmét 3.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Napoli sikerére pedig 1.95 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply