Gól nélküli döntetlen Debrecenben

2014. September 21. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A Debrecen egymás után a második hazai bajnoki találkozóján nem tudott győzni, ráadásul ezen a két mérkőzésen még gólt sem lőtt.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

DVSC-TEVA – Kecskeméti TE 0-0

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2500 néző, v.: Bognár
sárga lap: Volas (31.), Máté (93.), illetve Lovric (37.)

  • DVSC-TEVA: Novakovic – Jovanovic, Mészáros, Máté, Korhut – Se. Bouadla, Varga J., Zsidai (Tisza, 83.), Szakály P. – Kulcsár T. (Seydi, 74.), Volas (Sidibe, a szünetben)
  • Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Karan, Varga R., Fotyik – Kitl (Patvaros, 72.), Botka, Savic (Pilipovic, 81.), Vukasovic, Bebeto – Balázs Zs. (Eninful, 63.)

Nagy mezőnyfölényben futballozta végig az első félidőt a Debrecen, ennek ellenére a vendégek jártak közelebb a gólszerzéshez: Bebeto szerezte meg Mészárostól a labdát, amelyet egyedül vezethetett Novakovicra, de a kapusba lőtt.

A játék képe a szünet után sem változott, Kondás Elemér együttese szinte végig egykapuzott, ugyanakkor a legnagyobb lehetőséget ezúttal is a kecskemétiek puskázták el. Ezúttal Balázs volt az, aki egy az egyben próbálkozhatott Novakoviccsal szemben, de cselezni próbált, sikertelenül. A hajdúságiak ugyan becsülettel hajtottak a győzelemért, de képtelenek voltak feltörni a vendégek védekezését, így maradt a gól nélküli döntetlen.

sgg \ sgr \ bpt

MTI 2014. szeptember 21., vasárnap 20:30

Related Articles

Leave a Reply