Gerrard optimistán várja a vb-t

2014. May 21. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Optimistán készül a június közepén kezdődő brazíliai világbajnokságra Steven Gerrard, a Liverpool és az angol válogatott 33 éves középpályása.
Steven Gerrard

Gerrard szerint jó esély van a sikeres szereplésre Brazíliában.

Az angoloknak nem sok babért termett az elmúlt évtizedek világbajnokságain, a labdarúgás korábbi tanítómesteri lassan 50 éve érték el történetük egyetlen vb-elsőségét. Steven Gerrardnak minden bizonnyal az idei az utolsó esélye arra, hogy világbajnokságon vegyen részt, négy év múlva már 37 éves lesz, ilyen idősen aligha lesz tagja az angol válogatottnak.

Az angolok igen erős csoportban vannak, az olaszok, az uruguayiak és Costa Rica mellől kell továbbjutniuk a nyolcaddöntőbe. Bár a válogatottal szembeni elvárások sokat csökkentek az előző vébék gyenge szereplései után, Gerrard kiemelkedő világbajnokságról álmodozik.

“Akárcsak a szurkolók, mi játékosok is álmodozunk a vb előtt, és bízunk abban, hogy a kétkedőknek nem lesz igazuk, és remek vb-t zárunk majd. A valóság természetesen az, hogy nagyon sok erős válogatott indul a tornán, és nagyon nehéz dolgunk lesz, de a magam részéről hiszek a csapatban. Izgatottan várom a közös munkát” – jelentette ki Gerrard.

Frank Lampard azt tette hozzá, hogy az angol válogatott összetétele éppen ideális, a rutinos játékosok mellett feltűntek tehetséges fiatalok, mint a 18 éves Luke Shaw, a 19 éves Raheem Sterling vagy a 20 éves Ross Barkley.

Arra, hogy az angol válogatott megelőzi az olaszokat, az uruguayiakat és Costa Ricát is, és csoportelsőként jut a nyolcaddöntőbe, 3.25 az odds, míg világbajnoki címére 34.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply