Előny a Debrecennél

2014. April 16. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

A Debrecen labdarúgócsapata hazai pályán 4-2-re legyőzte a Diósgyőrt a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, így fél lábbal a döntőben érezheti magát Kondás Elemér vezetőedző együttese.
Kondás Elemér

Kondás Elemér együttese kétgólos előnyről várja a visszavágót.

Könnyen eldönthette volna a továbbjutást a Debrecen a Magyar Kupa első meccsén, amelyen a két kulcsjátékosa, Futács Márkó és Barczi Dávid nélkül felálló Diósgyőrt fogadta. Tomiszlav Szivics csapata egyébként is szűk kerettel rendelkezik, Futács és Barczi hiányát pedig nem is bírta el.

A volt diósgyőri csatár, L’Imam Seydi szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Dalibor Volas növelte kettőre az előnyt. Miroszlav Gurzmicsnak sikerült szépítenie, de ezt követően újabb két gólt szerzett a Loki. Előbb Bódi Ádám talált a kapuba, majd szintén egy volt DVTK-játékos, Tisza Tibor is bevette a vendégek kapuját. A 4-1-es sikerrel gyakorlatilag el is dőlt volna a továbbjutás, a 90. percben azonban Elek Ákosnak sikerült szépítenie, és a 4-2-es végeredménnyel azért még nem lehet teljesen nyugodt a Loki.

Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője nem is volt elégedett a mérkőzés után. “Gól nélkül szerettük volna lehozni ezt a meccset, ehhez képest kaptunk kettőt is. Sajnálom, hogy a végén egy megpattanó lövéssel szépített a Diósgyőr. A helyzeteinket pontosabban kellett volna belőni.”

Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője szerint az első félidőben jól játszott a csapata, mégis három gólt kapott akkor együttese. “Örülök a második gólunknak, az reményt ad a visszavágóra, amikor már Futács Márkóra is számíthatok. Az egy teljesen más mérkőzés lesz, de azt be kell látni, hogy a Debrecen jelenleg jobb csapat.”

A másik ágon szerdán az első meccsen az MTK hazai pályán fogadja az Újpestet, a kék-fehérek győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 3.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply