Eikrem távozása jól jöhet Vargának

2014. January 6. Monday in Hírek, Holland Eredivisie

A norvég válogatott Magnus Wolff Eikrem elhagyja a holland bajnokságban jelenleg az ötödik helyen álló Heerenveent, és a Cardiffba szerződik.
Magnus Wolff Eikrem

Eikrem a Cardiffban folytatja pályafutását.

Marco van Basteen, a Heerenveen vezetőedzője is megerősítette, hogy Eikrem távozik az együttestől, és visszatér Angliába. A több poszton is bevethető, de legtöbbször a középpálya bal oldalán szereplő Eikrem nem tartott a holland együttessel a portugáliai edzőtáborba, ehelyett hétvégén a Cardiff kupameccsén tűnt fel a lelátón.

A nagy-britanniai látogatás nem véletlen, a norvég játékos a walesi klubnál folytatja pályafutását, miután honfitársa, és korábbi edzője, Ole-Gunnar Solskjaer meggyőzte a csapatváltásról.

Eikrem annak idején a Manchester United tartalékcsapatában játszott Solskjaer kezei alatt, majd követte a szakembert Moldéba, ahonnan szerződtette a Heerenveen. Miután volt edzője állást kapott a Cardiffnál, örömmel mondott igent a hívó szóra.

“Sajnálom, hogy elhagyja a csapatot, mert fontos láncszeme volt a csapatunknak” – jelentette ki Van Basten a 13 meccsen két gólt szerző középpályástól.
Eikrem távozásának sokan nem örülnek a Heerenveennél, a klub újonnan igazol magyar szélsőjének, Varga Szabolcsnak azonban jól jöhet, hogy eggyel kevesebb játékos maradt a posztján. A 18 éves Varga a napokban négy és fél évre kötelezte el magát a Heerenveenhez, és hétvégén csatlakozott a Portugáliában edzőtáborozó új társakhoz.

A Heerenveen január 18-án a 15. helyen álló Rodát fogadja bajnoki meccsen. A hazai győzelemre 1.61 az odds, a döntetlenre 4.20, a vendégek diadalára 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply