Megkezdené a felzárkózást az Udinese

2014. January 6. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Az Udinese meglehetősen gyengén teljesít eddig a Serie A-ban, de Antonio Di Natale szerint még van miért küzdenie a szezon második felében.
Larangeira Danilo

A jó évkezdet megalapozhatja a sikeres tavaszt az Udinesénél.

Az udineiek az elmúlt években rendre a Bajnokok Ligája részvételért küzdöttek a Serie A-Ban, és két alkalommal sikerült is elérniük a dobogó alsó fokát, más kérdés, hogy mindkét alkalommal elbuktak a BL selejtezőjében, így csak álom maradt számukra a szereplés a legrangosabb klubsorozatban.

Az idei szezonban váratlanul visszaesett a gárda, nemcsak a dobogó tűnik elérhetetlen célnak, de az Európa Liga-indulást jelentő ötödik hely is. A helyzet olyannyira rossz, hogy a csapat eddigi 17 bajnokijából mindössze hatot nyert meg, jelenleg csak 12. helyen áll, és mindössze hat ponttal előzi meg a már kieső helyen tanyázó Sassuolót.

Di Natale ugyanakkor hisz abban, hogy a második félév jobban sikerül majd, és az idény végén jóval előrébb áll majd az együttes a tabellán.

“Egyértelmű, hogy sokkal többet kell nyújtanunk, mint eddig. Nem lehetünk elégedettek, mert ennél sokkal jobbak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy elkezdünk feljebb lépdelni a tabellán. Fontos a pozitív évkezdet, mert ez megnyugtatna mindenkit, és jó hatással lenne a folytatásra” – így Di Natale.

Az Udinese hétfőn a Hellas Veronát fogadja. A vendégek a szezon egyik pozitív meglepetését okozták eddig azzal, hogy a bajnokság feléhez közeledve a hatodik helyen állnak a tabellán, mindössze két pontra az Intertől. Más kérdés, hogy a veronaiak elsősorban parádés hazai szereplésüknek köszönhetik a jó helyezést (kilenc meccs, nyolc győzelem), idegenben nem nagyon megy nekik a játék (nyolc meccsen egy győzelem, két döntetlen, öt vereség).

Az Udinese győzelmére 1.75 az odds, a döntetlenre 3.50, a veronaiak diadalára 4.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply