Egygólos Videoton-siker Kispesten

2014. May 4. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton 1-0-ra nyert a Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati első mérkőzésén.

 

A hazai csapat – amely sorozatban a hatodik vereségét szenvedte el – először játszott az eddigi pályaedző, Simon Miklós irányításával, aki a hétfőn lemondott Marco Rossi helyét vette át.

A Videoton egymás után harmadszor győzött idegenben, s őrzi harmadik helyét a tabellán.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Budapest Honvéd – Videoton 0-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Stopira (43.)
sárga lap: Baráth (54.), Hidi (75.), Lovric (87.), illetve Sándor (30.), Oliveira (55.), Nildo (79.), Calatayud (89.), Lupeta (92.)

  • Budapest Honvéd: Kemenes – Lovric, Baráth, Ignjatovic, Alcibiade – Vécsei, Hidi, Kapacina (Csábi, 61.) – Prosser (Ayub, 56.), Bobál G. (Mensah, 85.), Job
  • Videoton: Calatayud – Brachi, Vinícius, Juhász, Stopira – Caneira – Oliveira (Nildo, 58.), Vitor Gomes, Sándor (Haraszti, 69.), Alvarez (Lupeta, 89.) – Nikolics

Lendületesen kezdett a Videoton, gyorsan helyzetbe került, majd a folytatásban is veszélyesebben futballozott. Többször közel járt a gólszerzéshez, ami végül nem sokkal a szünet előtt jött össze. A Honvéd a 45. percig nem tudott veszélyes támadást vezetni, akkor viszont egy jó fejessel egyenlíthetett volna, a labda azonban a kapufán csattant.

A második félidőre sem változott a játék képe, a Honvéd nem volt képes feltörni a Videoton védelmét, az időnként meg-meglóduló vendégcsapat pedig jórészt az eredmény tartására törekedett.

sgr \ sgg \ sag

MTI 2014. május 3., szombat 16:08

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply