Egy hely kiadó az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében

2013. December 5. Thursday in Egyéb, Hírek

Már csupán egy hely kiadó a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőiben, ezen a csütörtök esti összecsapáson a Sampdoria a Veronát fogadja, a továbbjutóra pedig az AS Roma vár majd a legjobb 16 között.
Lorenzo De Silvestri

A Sampdoria a Verona ellen harcolhatja ki a továbbjutást.

A Sampdoria nem a legjobban kezdte a bajnokságot, 14 forduló után csak az utolsó előtti helyen áll, hét vereség és öt döntetlen mellett csupán kétszer tudott nyerni: október végén előbb a Livornót 2-1-re, majd az Atalantát 1-0-ra verte. Ezt azonban egy három mérkőzésből álló vereségsorozat követte. A Fiorentina elleni zakó után a klub vezetése meg is köszönte a munkát Delio Rossinak, felvette a kapcsolatot Szinisa Mihajloviccsal, aki miután elköszönt a szerb válogatottól, el is fogadta a genovai ajánlatot.

A siker azóta is várat magára, de a Lazio, majd a hét végi, Inter elleni 1-1-es döntetlen már aprócska jel arra vonatkozóan, hogy van kiút ebből a gödörből.
Így véli ezt a csapat védője, Vasco Regini is. “Egy Inter ellen döntetlen tisztességes eredménynek mondható, pláne olyan nehéz környezetben, mint a San Siro” – nyilatkozta a SampTv-nek. “Még két sorozatban is érdekeltek vagyunk, a bajnokság mellett vár ránk a Verona elleni kupamérkőzés.

Mihajlovics mindig azt kéri tőlünk, hogy menjünk be a pályára és nyerjünk. Sose nézzünk a tabellára, a cél, hogy a téli szünet előtt minél több mérkőzést megnyerjünk, és minél több pontot szerezzünk.”

A Verona a bajnokság hatodik helyén áll, de lehetne sokkal jobb pozícióban is, ha az utolsó három mérkőzését nem veszítette volna el a Genoa (0-2), a Chievo (0-1) és a Fiorentina ellen (3-4). Ennek ellenére Andrea Mandorlini edző várhatóan pihenteti a bajnokságban már öt találatnál járó veterán csatárt, Luca Tonit, és Daniele Caciának szavaz majd bizalmat.

A felek október 30-án egyszer már találkoztak, akkor Veronában a hazaiak 2-0-ra nyertek. A legutóbbi genovai mérkőzést tavaly márciusban, még a Serie B-ben a Samp nyerte ugyanilyen arányban.

A Sampdoria győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a veronaiak idegenbeli sikerére 2.75 szorzóval lehet fogadni.
A nyolcaddöntő párosítása:

  1. Milan – Spezia
  2. Udinese – Inter
  3. Fiorentina – Chievo
  4. Catania – Siena
  5. Roma – Sampdoria/Verona
  6. Juventus – Avellino
  7. Lazio – Parma
  8. Napoli – Atalanta

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply