Nincs válság a Barcelonánál

2013. December 5. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gerard Pique

A klub védője, Gerard Piqué szerint nincs válságban a Barcelona labdarúgócsapata csak azért, mert a katalán együttes egymás után elszenvedett két vereséget.

 

A Barcelona a legutóbbi Bajnokok Ligája-fordulóban úgy utazott Amszterdamba az Ajaxhoz, hogy már biztosan továbbjutott a csoportból, és bár nem állt fel gyenge csapattal, a holland együttes mégis le tudta győzni 2-1-re a katalánokat. A nyáron szerződtetett vezetőedzőnek, Gerardo Martinónak ez volt az első veresége tétmeccsen a Barcelona kispadján, amelyet a hétvégi spanyol bajnoki fordulóban mindjárt követett még egy, amikor is az Athletic Bilbao 1-0-ra megverte a sérült Lionel Messi nélkül felálló címvédőt.

Több szakértő és több újság is egyből nekiesett a Barcelonának, mondván, hogy válságban van a klub, Gerard Piqué azonban hallani sem akar erről. “A bilbaói vereségünk teljesen más volt, mint az amszterdami, ugyanis a San Mames stadionban a baszkok csupán egyszer lőttek kapura, és az be is ment, miközben mi végigtámadtuk a meccset” – kezdte a katalánok spanyol válogatott védője. “A játékvezető sem nekünk fújt, és bár az Ajax valóban jól játszott ellenünk, de nincs miért aggódnunk, mert összességében mindkét találkozón jól fociztunk, bár Amszterdamban azért jobb teljesítményt is nyújthattunk volna. Azon kell javítanunk, hogy ha hátrányba kerülünk, akkor ne veszítsük el az önbizalmunkat, és tudjunk fordítani vesztes helyzetből is” – mondta Piqué.

A Barcelona a következő spanyol bajnoki fordulóban kisebb rangadót játszik, hiszen a Villarrealt fogadja, amely ugyan a legutóbbi körben csak 1-1-es döntetlent játszott otthon a Málagával, de az idén is jól szerepel, és az ötödik helyen áll a tabellán. A Barcelona győzelmére 1.28, a döntetlenre 5.50, a Villarreal sikerére pedig 9.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply