E csoport előzetes

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Karim Benzema
Svájc jelenleg nyolcadik a FIFA világranglistáján, és remek 24 hónapot tudhat a háta mögött. A selejtezők során nem találtak legyőzőre, és legyőzték többek között már a rendező Brazíliát is.

 

A roppant tapasztalt Ottmar Hitzfeld remek keretet irányíthat, amelyben többek között ott van a Napoli klasszisa, Gökhan Inler és a Bayern München játékosa, Xherdan Shaqiri is, egyszóval Svájcnak megvan a lehetősége rá, hogy nagyot alkosson a vb-n. Arra, hogy az első meccsükön legyőzik Ecuadort, 2.60 az odds, és ha össze is jön a számukra a három pont, az nagy lökést jelenthet a folytatásra.

Franciaország az elmúlt időszakban több kínos bukást is kénytelen volt elkönyvelni, 2010-ben például az utolsó helyen végeztek a csoportjukban, ám a brazíliai világbajnokságra gyakorlatilag ugyanaz a keret jutott ki, nehezen elképzelhető, hogy a történelem ismételje önmagát.

A francia gárda igazi világklasszisokkal rendelkezik, Paul Pogba, Karim Benzema és Franck Ribery teljesítményével nagyot lendíthet csapata játékán. Ahhoz azonban, hogy csoportelső legyen, le kell győznie Svájcot, így pedig nagy eséllyel elkerülhetik Argentínát a kiesés szakaszban. Elméletileg semmi problémát nem jelenthet Franciaország számára a továbbjutás, bár a négy éve történtek fényében biztosra sem lehet venni.

Ecuador rengeteget lépett előre, de a védelme még mindig nagyon gyenge. Várhatóan legyőzik Hondurast, ennek oddsa 1.85, de ez lehet a dél-amerikaiak egyetlen öröme a vb-n.

Honduras négy éve gólt sem szerzett a dél-afrikai vb-n, ugyanakkor Svájccal váratlanul iksszeltek. Remélhetőleg komolyabb ellenállást nyújtanak majd, és az ellenfelek nem csak bokszzsákként fognak visszaemlékezni rájuk.

D csoport fogadás (megnyeri a csoportot)

Ecuador 5.00
Franciaország 1.75
Honduras 34.00
Svájc 3.60

Csoport kvalifikáció (továbbjut a csoportjából)

Ecuador 1.90
Franciaország 1.20
Honduras 7.50
Svájc 1.66

Utolsó helyen végez a csoportban

Ecuador 5.00
Franciaország 19.00
Honduras 1.44
Svájc 7.00

Menetrend (magyar idő szerint)

június 15. – 18.00 Svájc-Ecuador, Estadio Nacional Mane Garrincha
június 15. – 21:00 Franciaország-Honduras, Estadio Beira-Rio
június 20. – 21:00 Svájc-Franciaország, Arena Fonte Nova
június 21. – 00:00 Honduras-Ecuador, Arena da Baixada
június 25. – 21:00 Honduras-Svájc, Arena Amazonia
június 25. – 21:00 Ecuador-Franciaország, Estadio do Maracana

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply