Döntetlen a Puskás Akadémia és a Kecskemét meccsén

2013. November 23. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia csapata hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Kecskemét együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Puskás Akadémia – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-2 (1-0)

Székesfehévár, 300 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Haraszti (16.), Gallardo (46.), illetve Gréczi (76.), Barry (80.)
sárga lap: Gallardo (24.), Vaszicsku (34.), illetve Vukasovic (36.), Nagy P. (90.)

Puskás Akadémia:

Somodi – Margitics, Vaszicsku, Szekeres, Tamás – Fabio – Haraszti (U. Nikolic, 77.), Czvitkovics, Polonkai (Tischler, a szünetben), Gallardo – Lencse

Kecskemét:

Antal – Póti (Mogyorósi, a szünetben), Karan, Varga R., Farkas A. – Vukasovic, Patvaros (Nagy P., 68.), Savic (Gréczi, a szünetben) – Balázs, Barry, Pekár

Aktívan kezdett a kiesőzónából menekülő Puskás Akadémia, amely az első negyedóra végén Haraszti szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést. A Kecskemét csak néhány perccel később lett úrrá zavarán, a félidő végéig pedig kiegyenlített, de nem túl pergő ritmusú játék folyt a pályán.

A szünet után a vendégek fejben az öltözőben maradtak, az agilisan játszó Gallardo révén pedig növelte előnyét a hazai együttes. A Kecskemét a játékrész derekától egyre veszélyesebben futballozott, és a hajrá előtt szépített, sőt, négy perccel később Barry bombagóljával egyenlített is.

Az utolsó percekben már egyik fél sem tudott újítani, így igazságos döntetlennel zárult a találkozó, melyen a KTE örülhetett jobban a pontszerzésnek.

kf \ sgg \ skt \ gkp

MTI 2013. november 22., péntek 21:15

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply