Khedira sérülése nagy érvágás Madridban

2013. November 23. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Xabi Alonso

Xabi Alonso úgy véli, hogy csapata megérzi majd a német válogatott középpályásának a hiányát. Sami Khedira az olaszok elleni válogatott meccsen szenvedett térdsérülést, amely miatt félévre kidőlt a sorból.

 

Sami Khedira alapember a Real Madridnál idén, Carlo Ancelotti már korábban kijelentette, hogy komolyabban számít a középpályásra, mint tette azt előde. Azonban ebben a szezonban már nem lesz sok lehetősége bizonyítani, miután a német válogatott Olaszország elleni meccsén súlyos térdsérülést szenvedett. Khedirára féléves kihagyás vár, hiánya kapcsán a királyiak már jelezték, hogy nem igazolnak senkit a helyére a téli átigazolási időszakban.

Xabi Alonso a közelmúltban szintén hosszabb időt hagyott ki sérülés miatt, a nemrég visszatért csapattárs szerint Khedira kiesése sokkolóan hatott a gárdára, amely meg fogja érezni a középpályás hiányát.

“Hallottuk a hírt, hogy megsérült, aztán órákat vártunk, mire kiderült, hogy a legrosszabb forgatókönyv vált valóra. Ám ismerem jól, ő egy makacs német, aki nem tűri, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte, biztos vagyok benne, hogy előbb tér vissza, mint arra most számítani lehet” – mondta Xabi Alonso.

A Real Madrid szombaton az Almería vendége lesz a spanyol bajnokság 14. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 10.00, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.30 a szorzó.

A két csapat egymás elleni statisztikájában nagy a Real Madrid fölénye, az Almería legutóbb 2008-ban tudta legyőzni a királyiakat. Az elmúlt szezonban 1-1-es döntetlent játszott a két csapat az Almería otthonában, míg Madridban 8-1-re győzött a Real.

Forrás: Unibet

Leave a Reply